Masmix Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mam pewien problem otóż na płycie mam tlko dwa wejścia na wentylatorki (procesor - karta graficzna) a chciałby zamontować dodatkowy na obudowie. Co moge w takim wypadku zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 wentylatory sa nie tylko podlaczane do mobo na 3 pinowe wtyczki. sa takze wiatraki na 4 pinowe tzw Molexy czyli wtyczki jakimi podlanczasz np prad do hdd. PS. na future nie zakladaj takiego topicu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Musisz rozgalezic sobie zasilanie napedow. Z tamtad sobie zasilisz wentylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masmix Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 A nie da sie podłączyć jakoś 3 pinowego wiatraczka (dostałem taki wiec po co kupywać inny) nie mając już wolnych wyjść na płycie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Musisz kupic po prostu przejsciowke 3>4 pin albo wyjac kabelki z wtyczki 3-pinowej i wlozyc bezposrednio do molexa od fdd :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...