gustaff88 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Próbowałem postawić serwer na Apache 2.2.8 w wersji pod windows xp. Wszystko ładnie, pięknie. Piszę w przeglądarce localhost lub 127.0.0.1 i działa. Ale schody zaczynają się jak kumpel chce się połączyć z tym serwerem. Pisze moje ip i nic się nie łączy. Jak to skonfigurować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 A masz zewnętrzny ip? Ustawiony firewall? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustaff88 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Mam zew. IP . Firewall jest dobrze ustawiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 gustaff88 napisał(a): Mam zew. IP . Firewall jest dobrze ustawiony wpisz zamiast localhost numer ip aktualny i niech kumpel sie probuje z nim polaczyc. jezeli nie da rady to firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...