maSTHa212 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 witam nie wiem czy dobry dział, ale dałem tutaj. Będę chciał kupić karte SDHC 16GB i szukając na Allegro zobaczyłem że karty dwóch firm, A-Data i Emtec, są zdecydowanie tańsze od reszty (np. Goodram). Różnica jest ponad 100 złotych więc chciałbym zapytać czy w ogóle jest sens się ladować w jedną z tych dwóch czy lepiej dołożyć do jakiegoś Kingstona czy Goodrama. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 A do jakiego urzadzenia ta karta? Jak pamietam lapka wymienialas na jakiegos nowszego asusa, czy wbudowany czytnik obsluguje karty SDHC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Ja kupilem A-data 4GB do Pentaxa i jak na razie dziala jak dla mnie ok, nie mialem tylko porownania do innych ;) W sumie niby to class 6, wiec nie powinno byc wiekszych problemow, a i aparat do gwiazd szybkosci nie nalezy. Za taka cene, to bym jeszcze raz kupil :) Edytowane 5 Lutego 2008 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 SDHC bede potrzebowac do playerka (Cowon D2) takze szybkosc nei ma az takiego znaczenia, liczy sie bardziej niezawodnosc. Teraz sprawdzilem na ebayu i to samo: wiekszosc to Adata. Boje sie ze to jakis walek i ze te karty to podroby po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja ja kupilem za niska cene (smiesznie niska w porownaniu do innych kart) w alternate.de To duzy sklep, mysle, ze podrob by nie sprzedawali. A i czekalem troche, bo nie bylo na stanie przez jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Skoro tak to moze nie ma sie o co obawiac, ale z drugiej strony dziwi mnie mala dostepnosc bardizej znanych firm: Kingstona czy Sandiska. Z checia wzialbym Goodrama tez, ale ta cena mnie zdeczka odstrasza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...