regaciarz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 dzisiaj padł mój a4tech x-750f( moja wina) i muszę kupić coś innego( na razie podłączyłem zapasową mychę media-tech za 12zł i bardzo mnie ona irytuje). Sprzęt ma słuzyć przede wszystkim do netu, ale też musi w miarę dobrze sprawować się w grach typu cs. Musi to być laser albo coś co pracuje na czarnej obudowie komputera i musi byc wygodna. Ma być jak najtaniej, najchętniej bezprzewodowa( ale nie koniecznie) Kilka moich typów: - x-750bf - creative fatal1ty 1010 - mx 1000 Jestem otwarty na inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Po ok 3+ latach uzytkowania MX1k moge ci ja z czystym sumieniem polecic. Zero jakichkolwiek problemow-poza normalnym zuzyciem slizgaczy i startym logo :wink: Najlepiej bedzie, jezeli sam w sklepie "wymacasz" ktora bedzie ci bardziej pasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 tylko, że nie mam zbytnio możliwości "wymacania" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 No to ze swojej strony moge ci powiedziec ze MX1k jest dosc duza i ciezka, jezeli masz male dlonie moze byc ci niewygodnie nia operowac. Wszystko zalezy od twoich indywidualnych upodoban-czy wolisz solidne i konkretne czy male i lekkie. Z tewgo co pamietam, to w komputronikach jest mozliwosc sprawdzenia kilku myszek z ekspozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 wole większe, x7 jest trochę za mała( ale się przyzwyczaiłem i jakoś grałem). Zauważyłem, że tego $%^$% mediatecha trzymam końcami palców, bo ręka pamięta jeszcze kształt x7 :'( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 a4techy są bardzo dobre, ale faktycznie dałeś wybór między słoniem a mrówką :) jeśli nie masz możliwości pomacać to fatality odpada, bo bardzo prawdopodobne że ten dziwny kształt Ci nie spasuje. Co do myszy logitecha.. ja mam porównanie tylko między a4tech r7-70d (ten sam rozmier co x750 ale pewnie nieco cięższa - ma baterie) a mx1000 i mx revolution. no i przyznam że logi ma te myszki znacznie większe i cięższe. Do używania na biurku znacznie lepsze.. ale jak przyjdzie taką podnieść to chyba wolałbym a4tech (chociaż musze sie jeszcze przyzwyczaić bo mx revolution używam od pół godziny :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atk Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 szybka i prosta odp bierz Razer Krait jest miazga pod kazdym wzgledem (troche niska ale kwestia przyzwyczajenia) i lewy klik praktycznie nie do zabicia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 kupiłem a4tech x750BF a wiec temat uważam za zamknięty. Razera nie kupię nigdy bo nie pasuje mi ich wygląd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...