kos_tek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam Mam problem chciałem wymienić Infinity na TT ale boję się, że mi się nie zmieści do obudowy. Infinity ma 120mm wysokości a TT 160 a już teraz scythe prawie dotyka mi bocznego panelu. Czy ktoś może ma taką obudowę i udało mu się TT zmieścić? Jeśli tak proszę o odpiwiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 To sprawdź szerokość obudowy, jeśli ma 20cm jak większość to z pewnością wejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kos_tek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 No właśnie ma 19.5 i to na zewnątrz. A trzeba doliczyć jeszcze płytę i całą resztę więc chyba raczej się nie zmieści Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=232715 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...