Moszna_Brothers Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Pytanie jak w temacie.....ludzie pomocy....czy HERCULES jest wpożo ???? Jakie ma pamieci...jka sie krecie...itd....obraz.....moze ktos zna linki do recenzji???? Pomocy.....i dzieki z góry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 kuuu.... szukaj !!!!!! BYYYYYYYŁŁŁŁŁOOOOOOOO !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 kuuu.... szukaj !!!!!! BYYYYYYYŁŁŁŁŁOOOOOOOO !!!!! Jak ci cięzko było wydusić konstruktywna odpowiedz na na hooja sie tu wydzierasz......dowartościowania szukasz czy jak......ta wyszukiwarka jest napleta warta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja mam Herculesa ale nie pro Prophet 9700 (po co kupowac pro duzo drozszy jest) i chodzi mi wysmienicie podkrecilem go rdzen do 370 (ale zmienilem wiatraczek (tylko wiatrak radiator zostawilem bo hercules daje miedziany) na lepszy) a pamieci do 340Mhz (czyli 680Mhz) co dalo duzo lepiej niz oryginalny 9700Pro (325/620) , karta wykonana znakomicie , nie wiem jakie sa na niej pamieci bo sa radiatory przyklejone i jeszcze ich nie sciagalem ale na pewno to zrobie bo teraz grzeja sie mocna wiec zaloze lepsze i mzoe wiecej podkrece :P , pozdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Herc to Herc :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Dzieki za odpowiedź...:) sa jeszcze tu normalni :):): hih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja mam Herculesa ale nie pro Prophet 9700 (po co kupowac pro duzo drozszy jest) i chodzi mi wysmienicie podkrecilem go rdzen do 370 (ale zmienilem wiatraczek (tylko wiatrak radiator zostawilem bo hercules daje miedziany) na lepszy) a pamieci do 340Mhz (czyli 680Mhz) co dalo duzo lepiej niz oryginalny 9700Pro (325/620) , karta wykonana znakomicie , nie wiem jakie sa na niej pamieci bo sa radiatory przyklejone i jeszcze ich nie sciagalem ale na pewno to zrobie bo teraz grzeja sie mocna wiec zaloze lepsze i mzoe wiecej podkrece :P , pozdrw Jordi23 jakbys jeszcze napisał ile masz marków bo mam taki sam sprzet jakty tylko gf3ti200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ja mam Herculesa ale nie pro Prophet 9700 (po co kupowac pro duzo drozszy jest) i chodzi mi wysmienicie podkrecilem go rdzen do 370 (ale zmienilem wiatraczek (tylko wiatrak radiator zostawilem bo hercules daje miedziany) na lepszy) a pamieci do 340Mhz (czyli 680Mhz) co dalo duzo lepiej niz oryginalny 9700Pro (325/620) , karta wykonana znakomicie , nie wiem jakie sa na niej pamieci bo sa radiatory przyklejone i jeszcze ich nie sciagalem ale na pewno to zrobie bo teraz grzeja sie mocna wiec zaloze lepsze i mzoe wiecej podkrece :P , pozdrw Jordi23 jakbys jeszcze napisał ile masz marków bo mam taki sam sprzet jakty tylko gf3ti200 :) Dobra dałem rowa :oops: masz w opisie :) sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Hercules to chyba najlepszy producen zaraz za ATi oczywiście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 masz moj wynik w podpisie ale juz za pare chwil :) bedzie ok 16,000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...