Gość xKanGur Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Siemano;) Jestem nowy więc witam wszystkich;D Mam pewnien problem. Dzisiaj dostalem karte Edimax EW-7128g (pod PCI) Zainstalowalem i kożystam z tamtejszego oprogramowania Ralink Wireless LAN Card Bez problemu karta została zainstalowana, wykryło sieci. Polączyłem sie z siecią (bez problemu) lecz nei moge odbierac danych. Wysyłam ale coś blokuje mi dane przychodzące. Moze to cos zwiazane z dolaczonym oprogramowaniem? Napewno nie siec bo mialem lapa i na nim ta siec czytalo bez najmniejszego problemu;D Licze na was i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Telefon do twojego dostawcy netu z informacja zeby zmienil Ci adres MAC na ten z nowej karty (ewentualnie reczna zmiana adresu na stary) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xKanGur Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Sieć jest ogólno dostępna. Nie trzeba rejestrowac MACa. Pisalem na lapie odbieralem i nie wiem czy teraz cos z tym oprogramowaniem czy jak?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...