Mark18 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Chciałbym zakupić płyte główną do takigo configa: Proc E6600 Mem Adata 2x1 gb 800 mhz Grafa Gf 7900 GTO Zasilacz Tagan 450 W Będzie OC Mam 2 propozycje: Msi P35 Neo2-fr lub Dfi Infinity Blood-iron P35-t2rl. Posiłbym o jakies inne propozycje wyboru płyty głównej dla mnie. Pozdrawiam Edytowane 6 Lutego 2008 przez Mark18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Foxconn P35A-S, Abit IP35-PRO. Może jeszcze jakiś Asus do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A co z DFI? Jest gorsza niz wyzej wymienione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Foxconn P35A-S, Abit IP35-PRO. Może jeszcze jakiś Asus do tego. zgadzam się Abit ciut droższy, ale wart swojej ceny :-) A co z DFI? Jest gorsza niz wyzej wymienione ? nie tyle gorsza, ale nico bardziej spartańska :-) no i dla osób naprawdę dorbych w te klocki jedna z dwóch wymienionych będzie dla ciebie OK Edytowane 6 Lutego 2008 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Foxconn P35A-S, Abit IP35-PRO. Może jeszcze jakiś Asus do tego. Ekhem... podasz linka do sklepu , ktory ma ja za 350 zl ? :D :wink: To nie jest ciut drozsze mobo tylko calkiem drozsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Ekhem... podasz linka do sklepu , ktory ma ja za 350 zl ? :D :wink: To nie jest ciut drozsze mobo tylko calkiem drozsze... to weź zwykłe IP35 ceny od 350zł do 390zł http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/206213 Edytowane 6 Lutego 2008 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Ekhem... podasz linka do sklepu , ktory ma ja za 350 zl ? :D :wink: To nie jest ciut drozsze mobo tylko calkiem drozsze... Skąpiec & Bazarcen Pomylło ci się z P5K-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A co powiecie o tych 2 co wymienilem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A może P5K PRO ;> świetna płytka to samo co dlx tyle ze nie ma takiego chłodzenia na czipset. 8 Fazowe zasilanie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Foxconn P35A-S. Polecam chociaż biedakowi sie wczoraj zmarło xD. Idzie już nowa z serwisu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Po prostu ma byc dobra w O.C, nie grzac się i bezawaryjna.A co powiecie o GB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Skoro ma sie nie grzac to napewno nie GB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...