Pawelek69 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Mam stary dekoder Philipsa 3010 wraz z nieaktywną kartą wizji TV. Czy można to sprzedać na allegro? Bo czytałem że kart nie można sprzedawać. Jak to jest w końcu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 jeżeli dekoder jest twój to sobie możesz go sprzedać, kartę wizji sobie zatrzymaj bo i tak się do niczego już nie nadaje. btw. http://laki.dvhk.pl/index.php?subaction=sh...amp;ucat=1& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Aha czyli lepiej sprzedać sam dekoder. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Kart nie wolno sprzedawać,kiedyś pisałem maila do nich jak mi aukcje z kartą wycofali i napisali że nie wolno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...