Skocz do zawartości
Święty spamer

Danton, Może Uszkodzić Wiondowsa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem bo przypadkowo wysłałem Dantona Serwer na komp kolegi a on twierdzi że zepsułem mu nagrywarkę i dysk.

A wszstko zaczeło się od mojego kuzynka kilka miesięcy temu pod moją nieobecność wysłał temu koledze danton serwer pod nazwą czesio.exe i włączył go a widział że to jest wirus ale go włączył i teraz wyświetla mu się komunikat ze czesio.exe byl niezgodny z plikiem 32. exe i zostal na niego zmieniony, usunoł mi sie dzwięk z kompa, 1 partcję sformatowała, nie czyta mi cd-romu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a włączył go jakiś miesiąc temu

Co poradzicie bo mam problem

Edytowane przez Święty spamer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak fajnie tylko on mówi że ma WD Raptor 320GB(Firma WD nie produkuje tak dużych raptorów najjwiększy ma 150GB) i mam go mu odkupić bo jest zepsuty a nagrywarka mu się spaliła założę się że ściemnia a i jeszcze powiedział że mam mu to odkupić

Jao tym myślę że grzebał w nagrywarce dotkną lasera i spalił go bo to delikatna część jutro mam zobaczyć sprzęt albo bawił się w rejestrze albo próbował otworzyć dysk i go zepsuł a nagrywaka też będzie miała przerwane plomby bo ma nie spelna rok

Sprawdzałem dantona wychwyci nawet program sprzed 5 lat a teraz to nawet darmowe zmodyfikowaną wersje przecghwycą

Edytowane przez Święty spamer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...