Gkar Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Kupiłem budę Gigabyte GZ-X1 black i dopiero przy montażu kompa okazało się ze producent nie pomyślał o przycisku reset. Może mi doradzicie co z tym fantem zrobić ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 wkladasz dwa kabelki w styki resetu na mobo i jak chce zresetowac to je na chwile laczysz ;p to jest metoda na tempaka :P mozna do tego uzyc innych rzeczy zamiast kabelków np. srubokreta :) ale mozesz zrobic profesjonalny przycisk :) znaczy kupujesz tzw"przycisk chwilowy" chyba tak to sie nazywa i dwa kabelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 w każdym sklepie elektrycznym dostaniesz tzw. przełącznik zwierny (przykładowy z Allegro poniżej): http://www.allegro.pl/item306432334_przela...y_czerwony.html Podłączasz kabelki i problem z głowy. Poszukaj może tylko czegoś bardziej estetycznego, niż ten przykładowy, no chyba, że nie przeszkadza Ci wywiercenie otworu na przełącznik w nowej 'budzie'. Ewent. można go gdzieś schować z tyłu - w końcu nie używa się go w normalnych warunkach jakoś strasznie często. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 jeśli mnie pamięć nie myli, to Reset działa przy przytrzymaniu przez chwilę Powera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...