naxt Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) I tu mam dylemat czy maksymalnie budżetowo Procesor Intel Celeron 420 1,6GHz BOX -108zł a moze cos pośrodku Procesor Intel Celeron E1200 DualCore 1,6GHz 512k BOX -160zł a moze pokusic sie na Procesor Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GH 1MB - 202zł Czekam na jakies sugestie z waszej strony :) Edytowane 6 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 porównujesz pentiuma z celeronami? oczywiście ze e2160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) porównujesz pentiuma z celeronami? oczywiście ze e2160.nie porównuje ,chodzi mi o to ze to bedzie procesor na 2-3 miesiace na przeczekanie,chodzi o to zeby jak najmniej stracil na wartosci w tym okresie zeby pózniej mozna było z małą strata sprzedac,dołozyc ze sprzedajacego sie wlasnie E4300 troche kasy i kupic E7XXX Edytowane 6 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 E2160 kup i sprzedaż ją po tych 2-3 miesiącach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 E2160 kup i sprzedaż ją po tych 2-3 miesiącachten CELERON 420 to az takie padło ze 2-3 miesiace bym nie wytrzymał?,kurde cena jest zachecajaca :) wiem ze to jedno jajo i OC max 3.2Ghz ale ta cena zacheca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Oj to wez go wytrzymasz jakos te 2 miechy na takim a pózniej sobie kupisz lepszego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Procesor tak tani na pewno mniej straci na wartości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Też radzę kupić E2160 pomęczyć go troszkę i sprzedać dalej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A jak kupisz Celerona to nie wiadomo czy ze sprzedażą nie będzie takiego problemu, bo ludzie będą woleli dołożyć kilka złotych i mieć E2160... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) A jak kupisz Celerona to nie wiadomo czy ze sprzedażą nie będzie takiego problemu, bo ludzie będą woleli dołożyć kilka złotych i mieć E2160...wiesz co ci powiem jak widze na allegro bartony latajace po 400zł bez gwarancji http://www.allegro.pl/item304478555_amd_xp...r_mhz_w_wa.html :lol: to mysle ze takiego calerona za 70-80zl chyba sprzedam :lol: zreszta E2160 ponizej 150zł raczej nie zejda,wczesniej wycofają je z produkcji Edytowane 6 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Jezeli nie jestes jakims maniakalnym graczem to wez celerona, ktory do podstawowych zastosowan styknie... W ten sposob szybciej uzbierasz na tego e7000 ;) Nowe celki to juz nie jest (az)takie padło jak kiedyś :) a podkrecic tez mozna ^^ A co do tych bartonow to niezłe naiwniaki :lol2: Edytowane 6 Lutego 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 jak trafisz fajną sztukę e2160 to mozesz drozej opchnąć chwaląc jej gigaherzy ::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) jak trafisz fajną sztukę e2160 to mozesz drozej opchnąć chwaląc jej gigaherzy ::Dwiem ,nawet to stosuje http://www.allegro.pl/item306217828_e4300_...zapraszam_.html :wink: ładnie opisac aukcje + niezłe OC = dobra cena,choć tu niewatpliwie strace ale to głównie przez to ze weszły procki z seri E2XXX <_< i ceny E4300 poleciały w dół,no i juz sie ich nie produkuje <_< Edytowane 6 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Jak masz ochotę na 2140@2,7 w cenie tego celerona czyli ~160 to pisz - ja sobie kupiłem cielaka 430 ma przyjść na dniach. A co do tematu im tańszą rzecz kupisz tym mniej straci na wartości - proste ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wlasnie stałem sie posiadaczem calerona 430,bardzo martwią mnie temperatury,przy 3.0Ghz dev core siegaja 73 stopni w orthosieto chyba za duzo choc te boksowe chłodzenie wyglada mizernie ale takie tempy to i tak przesada,chyba krzywa czapa jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja sprzedałem e6300 i chciałem jakiegoś tymczasowego, wiec miałem do wyboru E4500 albo 2180 (2160 nie było). 2180 straci 10% E4500 20-30% ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Zależy jakie jest to def V - a coolerek od celerona to chyba jeszcze mniejszy niz od e21**jest. Goracy jest przy tych 70 czy tak jak pentium dual - nie za bardzo ? Jakie fsb trawi ? Ja do swojego (który nadal nie przyszedł co mnie martwi :? ) mam już przygotowany box z pentium 4. ps. chyba lepiej kontynuować ten wątek tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...