spartakus Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich Forumowiczów Niedługo zamierzam kupić router i potrzebuję pomocy przy wyborze. Posiadam neo 1mb. Przede wszystkim potrzebuję urządzenia o silnym sygnale, tak, aby obejmował cały dom dobrym, nie zmniejszającym prędkości łącza zasięgiem WiFi. Musi też mieć wbudowany modem, żebym nie musiał korzystać z dwóch osobnych urządzeń oraz switch, żeby połączyć komputery w LANie (wystarczą ze 4 wejścia, choć może być więcej). Ważne jest również, aby bezproblemowo można na nim było przekierować porty. Do tej pory korzystałem z routera Edimax 7064g+A. Niestety – bardzo słaby zasięg. Denerwował mnie też fakt, że można było przekierować tylko 16 portów jednocześnie. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady, wskazówki. Co do ceny – wiadomo, że nie szukam sprzętu za 100 zł Pozdrawiam i dziękuję PS Interesuje mnie oczywiście standard b/g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...