dragongc Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Chce postawic serwer na kablowce(upc) Ale mam problem poniewaz jest przydzialany adres ip dynamicznie. I teraz moje pytanie wiem ze sa operatozy ktorzy udostepniaja usluge Dynamic DNS (czy jak to sie zwie), ktora pozwala postawic server na dyn. IP. Czy to jest dobre rozwiaznie?? jesli tak to ktory serwis wybrac?? A moze jest inne rozwiazanie(np. jakis programik ktory sprawdza ip i wrazie jakis zmian odswieza) Slyszalem cos www.No-Ip.com, uzywa ktos tego?? A moze cos lepszego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja uzywam no-ip dziala bez problemu ale nei fiem jak sie by sprawa miala z maialem bo nie stawailem serwa smtp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Paru moich znajomych ma FTP postawione dzieki no-ip i dzialaja im bez problemu. Najwieksze okresy przez jakie nie dzialaly serwery z powodu zmiany IP wynosily 15-20 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 jest jeszcze www.d2g.com i www.dynip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...