pavelb Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam! Proszę o poradę którą kartę wybrać: PALIT GeForce 8600GT 256MB DDR3/128bit TV/DVI PCI-E (Sonic+) (1,0ns) (625/1800) PALIT GeForce 8600GT 512MB DDR3/128bit TV/DVI PCI-E (Super) (1,4ns) (540/1400) Prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Sonic+ . Bez dwóch zdań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 ... Prosze o szybka odpowiedz. czy to pytanie retoryczne? sonic+ of course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 J.w Sonic+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelb Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Można wiedzieć dlaczego? Jak podkręcę kartę Super to taktowanie będę miał takie samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Wolalbym akurat ta druga. Taktami sobie nadrobi , licze ze zrobi cos kolo 650 na rdzeniu (watpie , ze nie da rady) za to ram przyda sie w paru gierkach. Zalezy to tylko od doplaty. I tak obie pewnie maja problem z tv outem... Edytowane 7 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 A myslisz ze sonic+ sie nie podkreca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) no to 2:0 dla sonica :) oj widzę, że więcej osób w międzyczasie napisało :D Edytowane 7 Lutego 2008 przez Liga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelb Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) cena 20zł więcej za Super Dobra to biorę sonic+ :) Myślałem że jest lepsza super bo ma więcej ramu, a sonic to jest to samo tylko podkrecona wersja Edytowane 7 Lutego 2008 przez pavelb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 A myslisz ze sonic+ sie nie podkreca??A Sonic + ma 2x wiecej ramu? Nie , tego nie nadrobi taktami , a milo odpalic GRAWA z tex na high czy R6V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Wiec sadzisz ze ta grafika ma tak potworna moc ze te 250 wykreconego ramu to za malo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelb Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 A do ilu można podkręcić sonic+ na luzie? Ja się nie znam dlatego na mnie zrobiło wrażenie drugie tyle ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Wiec sadzisz ze ta grafika ma tak potworna moc ze te 250 wykreconego ramu to za malo??Sadze , ze mam 8600GT 256 w domu oraz 8600GE z 512 ramu... Grafika nie ma potwornej mocy , ale w podanych wyzej grach bez problemow da sobie rade , gralem na nich w to....doplata do 256 1.0NS jest w tym momencie dla mnie bezsensem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,45150/ czy ta grafika ma 1.0ns? bo nic o tym nie pisza, albo slepy jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...