macszelag Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ma pytanko jaka plyte do 700 PLN. Moze cos z MSI albo jakis Epox tylko jaki model do dobrego overclokingu Athlona ?? Pozdrawiam MAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 poczekac na epoxa EP-8RDA3+, nie wiadomo tylko jaka bedzie cena no ale powinno styknac 700 plnow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a jakie maja byc zmiany w porownaniu do 8rda+?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Przede wszystkim to wsparcie dla magistrali 400 MHz, dodany Serial ATA i 3 a nie 2 porty firewire, a reszta tak samo jak w 8RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja tam mam Solteka SL-75_FRN-L na nForce2 jak dla mnie plyta jest zaje... i kosztuje 460pln, no chyba ze chcesz miec raid`a i serial ata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Przede wszystkim to wsparcie dla magistrali 400 MHz, dodany Serial ATA i 3 a nie 2 porty firewire, a reszta tak samo jak w 8RDA+a nie wiesz moze czy wyjdzie wersja a'la bez plusa czyli np. z obsluga fsb 200MHz ale bez tej reszty bajerow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Przede wszystkim to wsparcie dla magistrali 400 MHz, dodany Serial ATA i 3 a nie 2 porty firewire, a reszta tak samo jak w 8RDA+a nie wiesz moze czy wyjdzie wersja a'la bez plusa czyli np. z obsluga fsb 200MHz ale bez tej reszty bajerow??nic mi o tym nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Szuakć się nie chciało co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 wybaczcie ale zaraz zwymiotuje qrna litosci , ile mozna wciaz o tym samym jeszcze troche i tweak bedzie forum z cyklu "porady filipinki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Przede wszystkim to wsparcie dla magistrali 400 MHz, dodany Serial ATA i 3 a nie 2 porty firewire, a reszta tak samo jak w 8RDA+No to dla takiej różnicy napewno bym nie czekał. Nochyba że dodadzą regulacje napięcia dla chipsetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Przede wszystkim to wsparcie dla magistrali 400 MHz, dodany Serial ATA i 3 a nie 2 porty firewire, a reszta tak samo jak w 8RDA+No to dla takiej różnicy napewno bym nie czekał. Nochyba że dodadzą regulacje napięcia dla chipsetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Przede wszystkim to wsparcie dla magistrali 400 MHz, dodany Serial ATA i 3 a nie 2 porty firewire, a reszta tak samo jak w 8RDA+No to dla takiej różnicy napewno bym nie czekał. Nochyba że dodadzą regulacje napięcia dla chipsetu. ja tez nie bo sata i reszta mi narazie niepotrzebne, tylko muwie jak ktos by potrzebowal te bajerki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 WIELKIE DZIEKI I SORRY jestem dzis w robocie i nie mam czasu na szukanie a prawdo podobnie dzis bede cos kombinowal z nowa plyta . THNX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Weź Epoxa 8rda(+) lub Abita NF7(s) rev. 1.2. Możesz tesh poczekać na płyty z podstawką pod Hammery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a wiecie co , ja jak bym mial tyle kasy wziąl bym tego nforce 2 na Asusie . powinno styknac 700zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 bierz epoxa 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a wiecie co , ja jak bym mial tyle kasy wziąl bym tego nforce 2 na Asusie . powinno styknac 700zlz kumpelm tego szukalismy (ale tej wersji pro)..o rany jak to trudno bylo dostac...w koncu qmpel chaintecha wzial...800zyla...no comment.. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...