kobus Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 jaki najlepszy program do komorki sciagnac zeby mozna bylo przesylac dzwonki... prosze o linka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 polecam "Nokia Phone" wersja 1.1 tam z dysku ciagniesz co chcesz NIAH! NIAH! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 do noki to tylko i wyloncznie "LogoMeneger" :D takie jest moje zdanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 do noki to tylko i wyloncznie "LogoMeneger" :D takie jest moje zdanie :wink: W zasadzie masz racje, ale chyba lepszejszy jeszcze, jest Logo Manager :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 do noki to tylko i wyloncznie "LogoMeneger" :D takie jest moje zdanie :wink: W zasadzie masz racje, ale chyba lepszejszy jeszcze, jest Logo Manager :D :P oj tam czepiasz sie :oops: :wink: przecierz ja dopiero wstalem z wyrka i mam jeszcze mgle w oczach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 okey a są takie zeby przeslac logo z kompa do komory bez kabelka i za free?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 okey a są takie zeby przeslac logo z kompa do komory bez kabelka i za free??ciezko takie znalezc poszukaj na serwach internetowych 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 za free bez kableka :> chyba ze masz w kompie i w komuerz podczerwien/bluethon czy jakos tak ;) i masz za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 za free bez kableka :> chyba ze masz w kompie i w komuerz podczerwien/bluethon czy jakos tak ;) i masz za freeoooo, posluchj rady frienda najlepsza na podczerwien to SL45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...