Satanijime Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Na chłodzenie mam przeznaczone ok 200-250 PLN i nie wiem na co mam się zdecydować.Priorytetem jest tak jak w opisie wydajność.Czytałem posty przeglądałem testy i nie wiem na co mam wybrać.Bardzo podoba mi się CoolerMaster Gemini 2+2x Fander FX120 drugim faworytem jest THERMALRIGHT ULTRA-120 A+Fander FX120 na który z nich się zdecydować ? Proszę o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Z tych dwóch zdecydowanie na Ultrę120, jeśli priorytetem jest wydajność. Skoro jednak piszesz, że nawet 250zł jesteś gotów przeznaczyć to taka promocja powinna Cię zainteresować szczególnie w aspekcie wydajność - jako najwydajniejsze chłodzenie powietrzem na rynku. Do tego jednak trzeba kupić dobry wentylator i tutaj obawiam się, że kwota mogłaby o te 20zł przekroczyć wymienione widełki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 CoolerMaster Gemini 2+2x Fander FX120Miałem to chłodzenie + 2 Fandery 120 i jest mniej wydajne od Scythe Mugen z jednym wentylem Fanderem 120. Gemini 2 na pewno schładza bardziej okolice procesora, mosfery i inne ale temp na procku jest większy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (...) Miałem to chłodzenie + 2 Fandery 120 i jest mniej wydajne od Scythe Mugen z jednym wentylem Fanderem 120. Gemini 2 na pewno schładza bardziej okolice procesora, mosfery i inne ale temp na procku jest większy. Super, tylko czy spojzales na date zalozenia watku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...