Skocz do zawartości
Satanijime

Cooler Na Proca

Rekomendowane odpowiedzi

Na chłodzenie mam przeznaczone ok 200-250 PLN i nie wiem na co mam się zdecydować.Priorytetem jest tak jak w opisie wydajność.Czytałem posty przeglądałem testy i nie wiem na co mam wybrać.Bardzo podoba mi się CoolerMaster Gemini 2+2x Fander FX120 drugim faworytem jest THERMALRIGHT ULTRA-120 A+Fander FX120 na który z nich się zdecydować ?

Proszę o pomoc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych dwóch zdecydowanie na Ultrę120, jeśli priorytetem jest wydajność. Skoro jednak piszesz, że nawet 250zł jesteś gotów przeznaczyć to taka promocja powinna Cię zainteresować szczególnie w aspekcie wydajność - jako najwydajniejsze chłodzenie powietrzem na rynku. Do tego jednak trzeba kupić dobry wentylator i tutaj obawiam się, że kwota mogłaby o te 20zł przekroczyć wymienione widełki.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CoolerMaster Gemini 2+2x Fander FX120

Miałem to chłodzenie + 2 Fandery 120 i jest mniej wydajne od Scythe Mugen z jednym wentylem Fanderem 120.

Gemini 2 na pewno schładza bardziej okolice procesora, mosfery i inne ale temp na procku jest większy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Miałem to chłodzenie + 2 Fandery 120 i jest mniej wydajne od Scythe Mugen z jednym wentylem Fanderem 120.

Gemini 2 na pewno schładza bardziej okolice procesora, mosfery i inne ale temp na procku jest większy.

Super, tylko czy spojzales na date zalozenia watku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi