zemyk99 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam. Chciałbym prosić o pomoc w sprawie niedziałającej kamerki w laptopie Fujitsu-Siemens Amilo PI 2530. Zainstalowałem sterowniki ze strony FS i nadal nic. POMOCY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 no to chyba zostaje tylko serwis... najlepiej oddaj go do serwisu jeśli jest na gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemyk99 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 no to chyba zostaje tylko serwis... najlepiej oddaj go do serwisu jeśli jest na gwarancji... Nie wiem czy kamerka nie dziala ale system jej nie wykrywa (VISTA), bo jak chce odpalic ją w skype to nie mogę. Do serwisu mam niestety za daleko bo wyjechałem z kraju:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemyk99 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie wiem czy kamerka nie dziala ale system jej nie wykrywa (VISTA), bo jak chce odpalic ją w skype to nie mogę. Do serwisu mam niestety za daleko bo wyjechałem z kraju:(niezabardzo sie znam na komputerach kupiłem laptopa fujitsu siemens amilo pi 2530 ma wbudowaną kamere 1.3 mp wszystko było zainstalowane ale kamery niesprawdzałem. teraz chce z bratem pogadac przez skypa a mój komp niewidzi kamery stery wziąłem nawet nowe ze strony fj i nadal nic. prosze o pomoc bo juz mi rece opadają. aha mam viste h premium. dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metell Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam. Chciałbym prosić o pomoc w sprawie niedziałającej kamerki w laptopie Fujitsu-Siemens Amilo PI 2530. Zainstalowałem sterowniki ze strony FS i nadal nic. POMOCY...Witam.Mialem ten sam problem ale juz jest ok,kamera dziala i w brew pozorom bardzo prosto.Mianowicie po wypakowaniu sterow do Visty ze strony producenta F-S naduszamy klawisz FN (po lewej stronie na klawiaturze obok Ctrl) i rownoczesnie klawisz F7 z logo kamerki!W tym momencie nastapi instalacja sterow (2s) doslownie!!!Robimy restart systemu i dziala.MUSI ! Wrazie problemow dzwoncie 695342531.Wiem co to za bol.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filazaf Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Piwko dla Ciebie. Nic nie instalowałem, bo wszystko ładowało się podczas 1 uruchomienia Lapek z ElectroWorld działa 100% Pozdro 666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...