fit Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Bez sensu wymieniać kartę dla jednej glupiej gry skoro Ci wszystko inne chodzi to karta na 100% nie jest uszkodzona ani nie ma żadnych wad. hm - to niewłaściwe podejście- wiele osób kupuje sprzęt tylko dla jednej - ulubionej gry (np. ja - do BF1942) - a reszta im powiewa - głupiobym się czuł jakby mi komp w BFie nie działał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Ja sie głupio czułem jak mój ukochany flashpoint nie chciał działać na R8500 za którego dałem 1200zł i wiesz co zrobiłem?? 2 miesiące później kupiłem Gf4 Ti4400 8) Co jak co ale Nvidia króluje w kompatybilności dawno nie widziałem gry która miałaby problemy z kartami Nv a z Ati to ciągle coś nawala np Mafia Splinter Cell i wiele wiele innych ale i tak jakoś wolę Ati ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 :] , czyli ja poczekam miesiac , zobacze jak stoi 9800pro i kupie albo 9800pro albo GF FX 5800 ultra , ale chyba to trugie poniewaz karty multimedialne ( czyt. amatroskie ) kupuje sie glownie do gier a FX napewno bedzie kompatybilniejszy . Pozdrawiam Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...