Fredek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Witam Mam mały...albo i duży problem z DFI LanParty DK P35 T2. Wszystko złożone do kupy....naciskam power....wiatraki zakręcą na sekunde i cisza..mobo w ogóle nie startuje dalej...WTF?? Czyżby padnięte?? Dopiero co w PCProjekt kupiona :? Może gryzie się z zasilaczem?? ;/ Help Panowie.... Edytowane 8 Lutego 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Wyczyść bios i zmieniaj bańki z RAMem, próbuj odpalić z jedną kością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 bios czyściłem, bateryjke wyjmowałem, bankami tez zamieniałem, bez ramu to samo, bez proca to samo...;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 a speaker pika jak nie ma ramu lub proca ? - jak nie to płyta uwalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Speaker nic nie pika ani bez ramu ani bez proca....kontrolki na płycie sie świecą....ehh chyba mobo walnięta :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 @Fredek trza było brac w Apollo . Sprawdź przede wszystkim czy cos pika wyjmij grafę i sprawdź, na dfi jakies zworki chyba są pytałeś w temacie o płycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Bez grafy tez milczy....a zworki ma ustawione na AUTO zdaje sie...ale gdyby coś z nimi nie tak było to chociaż by wystartowała prawda? A tu nawet zabootowac nie chce :? Ehh..zdaje sie że jutro złoże wizyte panom z PCP :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Nic nie pika to zły znak :-| , może Ci z miejsca wymienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Wieczorkiem coś pokombinuje jeszcze :( A po wyjęciu z pudła mobo takie dobre wrażenie zrobiło...no nic to czekam na dalsze pomysły a jak nie to jade do PCP jutro. Pozdro Edytowane 8 Lutego 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Na auto powinna starować i wykrywać FSB cepa, a jeśli nie to powinna pikać że jej czegoś brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 A nie jest to spowodowane kartą na PCI?? Bez tego też powinna zaskoczyć chociaż a tu nawet wiatraki się nie kręcą....hmm a może nie startuje bo niemam wentyla na PWM tylko 3 pin i wykrywa go jako brak i sie zabezpieczenie włącza przed uszkodzeniem cepa czy coś ?? :unsure: Ratuje się już taką myślą potem to obadam. Panowie sprawa rozwiązana :):) Na Palicie 86GT na PCI-E płyta wstaje aż miło :D Dziekuje za pomoc chłopaki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Jest 99% że to sprawdziłeś - ale sprawdź czy na pewno dobrze podpiąłeś wtyczki od zasilacza, oraz sprawdź na innym zasilaczu. Rzadko się tak zdarza ale warto to wykluczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 może zasilacz ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Napisałem przecież że to przez karte na PCI bo na Palicie 8600GT śmiga bez problemu ;] IMO close Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 A jak się mobo sprawuję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Narazie nic nie wiem bo uruchomiłem ja na 5 minut na karcie brata ;] Jutro odbieram szrota X300SE żeby tylko uruchomić płytę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Widze po sigu że masz już Dfi w kompie,jak się sprawuje?Lepsze oc niż na Msi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Troche lepsze :D Tj...np na MSI do 3,1ghz potrzebował 1,3v a na DFI idzie na 1,29v :wink: Edytowane 12 Lutego 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A można jakieś większe info ?:P bo zastanawiam się nad kupnem tego mobaska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Socket-423-47...t2-T2rs/253869/ za małe info o t2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...