Dawid00 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam. Mam tą kamere około 2 miesiące. Juz wiem jak sie nią obsługiwać, ale nie wiem jak skopiować z niej pliki na kompa. Jest to kamera na małe płytki. Gdy wkladam ja do kompa, kompter ja czyta, ale plyta jest pusta. Ktos mi powiedzial, ze trzeba "zakonczyc sesje" ? Nie znam sie na tym, co zrobic, aby skopiowac zdjecia i pliki video z kamery? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudlo33 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam ,mam ten sam problem.Mi tez powiedziano ze trzeba "zakonczyc sesje" ale niestety nikt nie jest w stanie powiedzieć mi jka to zrobić. Przewertowałem całą instrukcję w te i wewe i nic. Na nieszczęście mam kamere w NTSC - wiec moze to tak żutuje. Choć mam nadzieje że nie :)...Hel, Help i jeszcze raz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaniedługo jade z kamerą do gościa, który mi wytłumaczy o co chodzi. Jak się dowiem o co chodzi, to napisze. Pzdr pcwicz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ostatnio też gdy chciałem kupić kamerę wybierałem między Kamerą na płyty a na Dysk, no i na szczęście wybrałem na dysk, bo jest mniej problemów, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...