liderek2 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 witam . mam problem z moja karta grzficzna . kupilem na allegro radeona x800 gto . system win xp , monitor dobry ctx , radzi sobie bez problemow z tym o co chce spytac . a problem w tym ze karta nie chce wyswietlac w odswierzaniu wiekszym niz 60 hz . sterowniki do karty catalisty odpowiednie . 3d 2003 marka przechodzi bez problemow . raz na jakis czas jest 100 hz . ale ogolnie nie wyswietla . karta jest zepsuta czy cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja bym raczej nazwał to problemem sterów a nie karty, w dxdiagu/sterach/3rd party programach wymuś. a tak na przyszłość : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liderek2 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 no tak , dzieki . podales sciezke do ustawien w directx ? jest jakis program testujacy odswiezanie ? zainstaluje drivery pmega - zobacze co bedzie , ale one chyba optymalizuja wydajnosc w 3d . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 podales sciezke do ustawien w directx ? jest jakis program testujacy odswiezanie ? 1) uruchom/dxdiag/ostatnia zakładka/reresh lock 2)google my friend np: wpisz reresh lock (chyba taki prog nawet jest), stałe odświerzanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liderek2 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 dzieki za podpowiedz , wiem teraz przynajmniej gdzie sie kryje direktx , ale nic nie pomoglo . ostatnia zakladka - wiecej pomocy- zastap , no i wpisalem 100 i ok , ale ekran ani drgnal !! moze to ramdack skopany ? no programik - refeshmode tez nic nie moze poradzic . sprobuje przeinstalowac sterowniki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...