Skocz do zawartości
ttestadura

Ster Do Tunera Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o pomoc w znalezieniu stera do tunera tv PIXELVIEW BT 878P + NICAM.FM.RC (REV.9F) .

Niestety przed formatem kompa nie zapomnialem go zapisac , a poniewaz jest to dosyc stare urzeadzenie ,a na dodoatek malo popularne , to nie moge nigdzie znalesc tego sterownika ! :mur:

Szukałem juz chyba wszedzie ale niestey bez rezultatu , moze ktos z forumowiczów natknał sie kiedys na poszukiwana rzecz i bedzie laskaw podrzucic na niego namiary .

Z gory dzieki i pozdro .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ale to by bylo zbyt proste jak na dotychczasowy charakter moich przygod z kompem!

Od strony producenta akurat zacząłem , ale niestety po linkim do tego czego szukam kryje sie ster ale do seri 9xx!

Wszystko co znajduje to albo juz link nie aktualny albo takie zabawy jak z ta strona producenta , wie moja prosba nadal aktualna !

POZDRAWIAM !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety ciagle to samo - po restarcie system zauwaza nowy sprzet , uruchamia kreator dodawania nowego sprzetu ,znajduje te pliki ze sterami (lacznie z ty co podales mi ostatnio ), niby zaczyna instalacje , a potem pokzauje komunikat ze niemoze zainstalowac nowego urzadzenia i koniec!

przy tych wczesniszych sterach z ktorych probowalem ruszyc przynajmniej zainstalowal sie soft do opsugi tunera , co prawda przy probie uruchomienia go krzyczal ze nie mam takiego urzadzenie , ale przynajmniej cos sie dizalo , a teraz totlnie nic !

co robic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma taką kartę i działa na sterownikach z pierwszego linku w temacie. To nie jest do serii 9xx tylko 9.xx wersja softu. Może mam jeszcze na dysku 4.xx to wrzucę gdzieś, ale to po 20.00 lub jutro, bo teraz w pracy jestem.

Może pomóc :)

Ja używam softu z tej strony z pozycji 9.

Edytowane przez P@t

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi