ttestadura Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Prosze o pomoc w znalezieniu stera do tunera tv PIXELVIEW BT 878P + NICAM.FM.RC (REV.9F) . Niestety przed formatem kompa nie zapomnialem go zapisac , a poniewaz jest to dosyc stare urzeadzenie ,a na dodoatek malo popularne , to nie moge nigdzie znalesc tego sterownika ! :mur: Szukałem juz chyba wszedzie ale niestey bez rezultatu , moze ktos z forumowiczów natknał sie kiedys na poszukiwana rzecz i bedzie laskaw podrzucic na niego namiary . Z gory dzieki i pozdro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Pewnie szukales wszedzie tylko nie na stronie producenta? ... http://webbuilder2.asiannet.com/1470/style...69&rid=1264 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttestadura Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Niestety ale to by bylo zbyt proste jak na dotychczasowy charakter moich przygod z kompem! Od strony producenta akurat zacząłem , ale niestety po linkim do tego czego szukam kryje sie ster ale do seri 9xx! Wszystko co znajduje to albo juz link nie aktualny albo takie zabawy jak z ta strona producenta , wie moja prosba nadal aktualna ! POZDRAWIAM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) http://www2.prolink.com.tw/NET878XP.zip Edytowane 9 Lutego 2008 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttestadura Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 niestety ciagle to samo - po restarcie system zauwaza nowy sprzet , uruchamia kreator dodawania nowego sprzetu ,znajduje te pliki ze sterami (lacznie z ty co podales mi ostatnio ), niby zaczyna instalacje , a potem pokzauje komunikat ze niemoze zainstalowac nowego urzadzenia i koniec! przy tych wczesniszych sterach z ktorych probowalem ruszyc przynajmniej zainstalowal sie soft do opsugi tunera , co prawda przy probie uruchomienia go krzyczal ze nie mam takiego urzadzenie , ale przynajmniej cos sie dizalo , a teraz totlnie nic ! co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Ma taką kartę i działa na sterownikach z pierwszego linku w temacie. To nie jest do serii 9xx tylko 9.xx wersja softu. Może mam jeszcze na dysku 4.xx to wrzucę gdzieś, ale to po 20.00 lub jutro, bo teraz w pracy jestem. Może pomóc :) Ja używam softu z tej strony z pozycji 9. Edytowane 11 Lutego 2008 przez P@t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...