s|erdol Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ...jak w temacie, nie bierzemy pod uwage zbednych dodatkow typu lan czy dzwiek 5.1, tylko i wylacznie architektura,wydajnosc i niezawodnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 w tej kwesti myślę że musimy poprosić Rafała Mazura , Lancera , oraz innych znawców tematu którzy mam nadzieję wyjaśnią za i przeciw. Mnie również to bardzo interesuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Czy nie ma tu nikogo kompetentnego , kto mógłby porównać te 2 płytkiCzy nie ma tu nikogo kompetentnego , kto mógłby porównać te 2 płytki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Czy nie ma tu nikogo kompetentnego , kto mógłby porównać te 2 płytkiCzy nie ma tu nikogo kompetentnego , kto mógłby porównać te 2 płytki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 OK ja jestem :) No wiec mimo ze nie lubie MSI to mysle ze plyta tego producenta bedzie lepsza. Abit chwali sie ze jego plyta obsluguje nieoficjalnie FSB 800MHz ale nie dalbym tego na plus. SiS tez niby to potrafi. Uwazam ze naprawde bezblednie obsluza to dopiero plyty na chipsetach firmowo przygotowanych do tego FSB. Abit jest na i845PE a wiec jednokanalowy DDR. Mimo ze SiS w trybie synchro (a wiec czesto jedynym rozsadnym do wysokiego o/c-sprubuj ustawic pamieci na 450MHz przy FSB 175MHz na SiS by miec taka sama wydajnosc jak konkurent czyli E7205 w synchro czyli mem 175/fsb 175) nie jest rewelacja to jednak bedzie i tak troszke lepszy od Abita. Wazne jest tez by trafis na wersje B0 chipa by miec wsparcie dla HT. Bitwa jest ciezka (Abit ma fajniejsze zabawki do o/c) ale minimalnie lepszy wydaje sie MSI. Jesli jeszcze cena bedzie OK to jest zwyciezca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...