Skocz do zawartości
roth

Ati vs. Nvidia

Rekomendowane odpowiedzi

Zadnej wojny nie mam zamiaru rozpoczynac. POdziele sie tylko moimi spostrzezeniami z kontaktu z kartami. Mialem duzo kart ale powiem tylko o gf2 mx i gf4 mx. Duzo gram w rozne wyscigi i zauwazylem dziwna rzecz. Na kartach nvidia i ati gry np.gp4 dzialaja plynnie do momentu wjechania w dym. Na nvidiach obraz zaczyna skakac jak cholera a na ati fr nawet nie spadnie. No i jeszcze jakosc Divx na 9100 jez pare razy lepsza niz na nvidii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mowilem zadnej nowej wojny wszczynac nie mam zamiaru. Zastanawia mnie tylko dlaczego na takiej <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak dym w grze karty nvidii sie wykladaja

ale co ty wogule porownujesz !!! gf2mx i gf4mx do r9100 !! to se qfa porownaj r7000 do gf4ti4200 i bedziesz mial tez malutka roznice !! jak piszesz o kartach to chociaz tej samej klasy.... a nie sie bez sensu wypowiadasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boze znowu to samo ati vs. nVidia ludzie wiadomo ze jak ktos ma ati to bedzie chwalil ati a jak ktos nivide to nvidie :PPPPPPPP i tak na marginesie tak jak juz zaznaczyl Morel123 to porownuj karty tej samej klasy:PPPPPPPPPPPPPPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...