Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zastanawiam się nad zakupem tychże głośników: logitech x-540. Głośniki są ekranowane magnetycznie i tu pojawia się mój problem. Chodzi mi o nie występowanie efektu zakłóceń w momencie otrzymywanego smsa albo dzwoniącego telefonu komórkowego. Głośniki tego nie mają ale czy też nie będzie tego efektu w tylnych satelitach w momencie kiedy przedłużę kabel. Bo kabel też może być ekranowany a przedłużka już nie koniecznie. Wie może ktoś jak bedzie to wtedy działac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile wiem głośniki z serii S i X mają taki obciach, że slychać w nich często ruskie radio. Tymbardziej będziesz miał buczenie jak przyjdzie SMS czy nadejdzie rozmowa przychodząca.

Co do serii S jestem pewien bo sam miałem :/ a co do X no to ludzie się żalili.

Moje obecne głośniki Z3-e tego nie mają, ale to już wyższa klasa (choć też nie najwyższa, ale bez tej denerwującej przypadłości)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile wiem głośniki z serii S i X mają taki obciach, że slychać w nich często ruskie radio. Tymbardziej będziesz miał buczenie jak przyjdzie SMS czy nadejdzie rozmowa przychodząca.

Co do serii S jestem pewien bo sam miałem :/ a co do X no to ludzie się żalili.

Moje obecne głośniki Z3-e tego nie mają, ale to już wyższa klasa (choć też nie najwyższa, ale bez tej denerwującej przypadłości)

X-530 ma buczenie i ruskie radio zainstalowane inside. W X-540 na które ja reflektuję już tego nie ma. Do tego jest pilot i fajny bajer zwany matrix'em który odtwarza dzwięk sereo także na tylnych satelitach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W X540 spotkalem sie z efektem ze glosnosc sama sie zwiekszala i zmniejszala. Ten sam motyw zlapalem w jakichs creativach z pilotem. a w x530 mam problem - wszelkie zaklocenia sieciowe ida na glosniki - wlacze swiatlo przykladowo i w glosnikach glosny trzask (bez wzgledu na to czy ze sa np zupelnie wyciszone). Wlacze jakikolwiek sprzet podlaczony do gniazdka w innej czesci domu (pod innym bezpiecznikiem) i sciaga mi trzask. Typ instalacji TN-C gdzie ochronny jest laczony z neutralnym, na dodatek aluminiowa. Czy jest jakas opcja filtracji tego? Bo dostaje szalu jak ktos w drugim pokoju se zapali swiatlo a mi pierdut w glosnikach.

Edytowane przez ketyow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...