looqee Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 witajcie mam problem kupiłem sobie kompa i od samego początku procek grzeje się i zawiesza kiedy gram w bardziej wymagające gry. Temperatura procka dochodzi do 50 stopni C kiedy nic nie robie a podczas grania grzeje się o wiele bardziej na początku myślałem że zle zamontowałem radiator albo że pasta nie przwodzi ciepła tak jak powinna więc zamontowałem wszystko od nowa ale nie pomogło nie wiem co to może byc z góry dzięki za pomoc mój sprzęt: amd athlon 64 x2 4400 radeon x1950 pro 1 gb ramu abit an 52 seagate barracuda 7200.10 8mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Niekoniecznie temperatura musi być przyczyną zawieszek. Jakie masz chłodzenie? Standardowe? Dotknij je palcem i powiedz czy jest ciepłe czy bardzo ciepłe. Zobacz czy ono aby na pewno dobrze przylega. Jeżeli wszystko jest dobrze radze sprawdzić ramy memtestem albo goldememory i/lub napięcia miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looqee Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 chłodzenie procka mam standardowe jak dotykam radiator podczas pracy komputera to jest tylko ciepły ale wszystko wydaje się byc dobrze zamontowane radiator ani nie drgnie a wiatrak jet dobrze przykręcony co do tych ramów to właśnie ściągam memtes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 sprawdź chłodzenie karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looqee Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 dobra a jak można to sprawdzic ? już znalazłem temp grafiki 38 stopni C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxadik Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looqee Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 chyba nie był niedawno kupiony chociaż sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 nie chodzi kiedy był kupiony, tylko jaki jest? producent, moc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 dobra a jak można to sprawdzic ? już znalazłem temp grafiki 38 stopni C Ale to chyba nie jest temp pod obciążeniem. Sprawdź jaka jest w stresie, np jak grasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looqee Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zasilacz Chieftec GPS-450AA-101A 450W temp podczas grania to jakieś 56 do 60 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...