Skocz do zawartości
Rav85

Problem Z Netem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam cholerny problem , wszystko działało prawie rok od czasu instalacji visty, wczoraj zaswędziało mnie i zainstalowałem kasparskiego internet security, zamulil mi komputer wiec go usunąłem i tu zaczęły sie problemu, po tym zabiegu rozłączyło mi net

potem w auto connect wywala błąd 633 błąd połączenia lub jest w użyciu w oknie połączenia , które tworzyłem w opcjach sieci połączenie tel i wpisując tam parametry hasło login itp we właściwościach wywala cos takiego

http://nvision.pl/forum/index.php?act=Atta...ost&id=1098

co najgorsze probowałem już chyba wszystkiego

- instalacja sterów na nowo

- wywalenie wszystkiego z menadżera urządzeń i instalacja ponownie

- dzisiaj zrobiłem format HDD całego zainstalowałem viste poinstalowalem stery 4.0 coś tam jak i sprawdzałem 4.1

wsio zainstalował bez problemu, modem pokazuje ze jest zsynchronizowany, w menadżerze tez nie ma wykrzykników ale ciągle jest ten błąd 633 jak i ten w obrazku który dałem powyżej i nie wiem co z tym zrobić już

dodaje ze ten sam modem pod XP dziala ok

o dziwno na pasku w trayu przy na ikonce tomsona tej z 4 kwadracików pisze ze modem nie ma zasilania :/

nie wim co sie nawaliło nigdy az tak nie miałem a instalowałem już net parę razy na tej viscie i nie miałem takiego problemu jak teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi