przechera Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Kiedyś wystarczała mi w grach poczciwa GF 6600 ale niestety obecnie robi bokami. Chcę kupić nową kartę. Zastanawiam się nad GIGABYTE 8600GT 256MB TV/DVI PCI-E oraz nad Gigabyte GeForce 8600GT 256MB TV/2xDVI PCI-E. Jakie jest Wasze zdanie na temat tych kart a zwłaszcza ich pasywnego chłodzenia? I pytanie o resztę sprzętu. Mam już dość starą płytę główną Gigabyte GA-8I915PMF. Czy ona obsłuży takie karty? A jeśli nie to jaką inną, lepszą niż GF 6600? Pzdr Edytowane 9 Lutego 2008 przez przechera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Kup sobie 8600GT sonic od palita. Jest to bardzo dobra karcioszka :D Tak wejdzie Ci ten 8600GT bo masz PCIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przechera Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zapomniałam jeszcze napisać, że mam monitor LCD ale bez wyjścia DVI... :oops: Nie zamierzam go na razie wymieniać na nowszy model... Więc co podejdzie pod ten mój sprzęt? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Skoro nie masz na monitorze DVI to troche nie fajnie, bo będzie trzeba zastosować przejściówkę. Palit o ile mnie fota nie myli ma 2xDVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 @przechera mam pasywke i powiem ci ze to kupowanie jej jest baardzo nieopłacalne.Chyba że wcale nie grasz ;) Karta straszie sie grzeje,jak gram w Crysisa to co 5 min musze wracac do pulpitu żeby karta sobie odsapnęła,inaczej reset ;] dalem ostatnio na nią wentylatorek 80mm i juz sie to nie dzieje ale po co sie wkurzać i wydawac zbedna kase..Wez Palit Sonic+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przechera Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Aha, dzięki za odpowiedzi. Też mi się wydawało, że to pasywne chłodzenie to pic... A taką przejściówkę, dostanę bez problemu w sklepie? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Aha, dzięki za odpowiedzi. Też mi się wydawało, że to pasywne chłodzenie to pic... A taką przejściówkę, dostanę bez problemu w sklepie? Pzdr Powinna być w pudełku z grafą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przechera Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Dzięki :) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...