magistrala Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam ponownie. Tym razem mam do was takie pytanie: Czy jak włożę do komputera 2*1GB oraz 2*2GB to czy będzie wszystko działać jak należy? I czy będzie osobny dual dla 2*1 i 2*2. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam ponownie. Tym razem mam do was takie pytanie: Czy jak włożę do komputera 2*1GB oraz 2*2GB to czy będzie wszystko działać jak należy? I czy będzie osobny dual dla 2*1 i 2*2. Z góry dzięki. "wszystko zlikwiduje, nic nie bedzie" xD » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jesli kosci to zestawy dual channel to na 99% bedzie - zalezy od chipsetu tez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magistrala Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja pytam poważnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 "wszystko zlikwiduje, nic nie bedzie" xD » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jesli kosci to zestawy dual channel to na 99% bedzie - zalezy od chipsetu tez :P Ja pytam poważnie O on odpowiedzial powaznie.... Mam u siebie 2x512 z dual kita oraz 2x1GB ale z tak zwanych single kitow )1x1+1x1), wszystko lazi mi we FLEXIE. Pochodna duala wedlug THG jesli dobrze pamietam. De facto dual powinien lazic , ale czy bedzie to sam sprawdzisz :D :D Rozne cuda sie zdazaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 ten dual i tak prawie nic nie daje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) ten dual i tak prawie nic nie daje <_< :lol: powtorka z wczesnych mobasów s478 xD? Edytowane 10 Lutego 2008 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 ten dual i tak prawie nic nie daje <_<Żyjesz początkami ery dual chanela :P Tak było kiedy chipsety nie potrafiły dobrze tego wspierać i wykorzystywać. Jeżeli masz 2 pary (dwukolorowych) slotów na mobo to powinno dać radę. 512stki do żółtych, 1gb do czarnych włożysz i powinno chodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...