MaleJol Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam, Mam pewien problem. Mianowicie kiedy próbuję puścić na komputerze jakiś teledysk (ściągnięty na dysk) to co jakiś czas dźwięk w pewnych momentach przyspiesza, w taki sposób że jest powiedziane np. 3/4 słowa. Takie zacinanie w teledyskach zdarza się najczęściej kilka razy w utworze. Zastanawiam się w czym problem, bo już na samym początku po kliknięciu na teledysk przez jakieś 2 sekundy w BS Player pokazuje mi się "buffering" i dopiero zaczyna lecieć. Wcześniej tego problemu nie było. Od razu leciał teledysk, bez buffering. W czym może tkwić problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Jaki sprzęt masz i czy dzieje się też przy filmach w avi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Teledyski w jakim formacie? .wmv? avi? Usuń stare kodeki i wgraj pake z najnowszymi,może akurat to pomoże ]; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaleJol Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Problem rozwiązany. Miałem starego Windows Media Playera. Przeszedłem z 9 na 11 i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...