kuebk Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zauwazylem ze nie dziala mi ppm [prawy przycisk myszy] w menu start, dokladniej rzecz ujmujac jesli klikam prawym na tej 'dynamicznej' liscie programow co mam ja zaraz pod wybrana przegladarka i klientem email to nic sie nie dzieje, natomiast jak wejde w to 'prawdziwe' menu start to po kliknieciu prawym, pojawia sie menu i zaraz znika co uniemozliwia zrobienie w nim czegokolwiek. :( Potrzebuje rad jak to naprawic. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 PPM na pasek zadań -> Właściwości -> Zakładka Menu Start -> Dostosuj -> Zaawansowane -> Włącz przeciąganie i upuszczanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 PPM na pasek zadań -> Właściwości -> Zakładka Menu Start -> Dostosuj -> Zaawansowane -> Włącz przeciąganie i upuszczanie. LOL, bardzo dziekuje - nie wiedzialem ze cos takiego jest wogole mozliwe, myslalem ze to moze jakis trojan czy cos. :D Zreszta ciekawe jak sie to odznaczylo. -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Czasami Windows tak ma, że sam z siebie potrafi "coś" zmienić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...