Skocz do zawartości
leiber

Asus Triton 75

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Firekage

ja dzis odbieram Tritona u mnie w arest we Wrocku 37zl to moze nie najlepsza oferta w Polsce ale od reki mam i nie place z wysyl :>

Hehe , z nieba mi spadasz , nie wiedzialem ze Arest obnizyl ceny tego. Wstrzymam sie z zakupem (mam hp 100) , ale nie powiem dlaczego , przekonacie sie niedlugo :D Gdy to bedzie to zacytuje wlasnego posta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe , z nieba mi spadasz , nie wiedzialem ze Arest obnizyl ceny tego. Wstrzymam sie z zakupem (mam hp 100) , ale nie powiem dlaczego , przekonacie sie niedlugo :D Gdy to bedzie to zacytuje wlasnego posta :D

szykuje sie jeszcze jakis spadek cen? czy moze jakies promo? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Test :) Tego jestem cholernie ciekaw.

w testach http://www.tweaktown.com/reviews/1285/6/pa...ults/index.html wypada swietnie

Uwaga morele anulowalo moje zamówieniu- towaru brak radze sie spieszyc bo tego juz prawie nigdzie nie ma choc na stronie morele pisało ze jest dostepne.Powód - towar zszedł bardzo szybko ze wzgledu na promocyjna cene :damage_wall:

Tego chłodzenie juz nigdzie nie ma :mur: :lol:

Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz moj niby jest juz na bank zaklepany bo zamowienie status: zrealizowane

a co do tamtych no to pewnie cwaniaki wykupily po pare szt i teraz beda na alledrogo opylac...

juz sie nie moge doczekac :D

Edytowane przez leiber

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz moj niby jest juz na bank zaklepany bo zamowienie status: zrealizowane

a co do tamtych no to pewnie cwaniaki wykupily po pare szt i teraz beda na alledrogo opylac...

juz sie nie moge doczekac :D

gdzie zamawiałes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to?

http://allegro.pl/item308379627__mnostwo_m...oler_s_775.html

Co o tym sadzicie?

Niestety kolejne moje zamownienie zostalo anulowane, gosc ze sklepu powiedzial, ze taka cena byla bo jeden dostawca mial promocje, towar moze sie pojawi ale raczej na pewno juz nie w takiej cenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ten wentylator wbudowany troszke mnie odstrasza musze przyznac, znalazlem aukcje na allegro, ze za 440zl 20szt tego chlodzenia ktos sprzedaje, no to moze mala aukcja i razem kupimy? :D

Wyjdzie taniej...

Na Asusa nie ma juz co liczyc raczej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ten wentylator wbudowany troszke mnie odstrasza musze przyznac, znalazlem aukcje na allegro, ze za 440zl 20szt tego chlodzenia ktos sprzedaje, no to moze mala aukcja i razem kupimy? :D

Wyjdzie taniej...

Na Asusa nie ma juz co liczyc raczej :(

nie zauwazyłem tego wentylatora,pewnie suszara niezła będzie,ja w to nie wchodze :) tutaj asus niby dostepny http://www.abcdomu.home.pl/sklep/product_i...oducts_id=13997 Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie ta aukcja, ze za 440zl ktos sprzedaje ?

Tutaj, jednak cena troszke mi sie pomylila 22szt za 499zl:

http://allegro.pl/item306544097_22_miedzia...xima_w_wa_.html

@naxt

Ponoc pisza, ze cichy, ale jakos boje sie zaryzykowac nawet jednej sztuki juz wole dolozyc do HP-100 czy cos podobnego...

Tu jest chyba 5 sztuk, przed chwila bylo 7, tylko cena transporty 20zl :/

http://www.e-buyer.pl/advanced_search_resu...p;x=13&y=13

Edytowane przez zgf1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś jest nie tak z tym Asusem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tritony sa dostepne w hoopla.pl z przesylka 46 zl.

Koledze ktory wykupil ostatnia sztuke w Arescie we Wroclawiu to leb urwe jak spotkam w miescie bo polowalem na niego 2 dni a przyszedlem pocalowac klamke ;]. W Arescie nie ma juz ich nawet na liscie produktow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi