Gość Firekage Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 ja dzis odbieram Tritona u mnie w arest we Wrocku 37zl to moze nie najlepsza oferta w Polsce ale od reki mam i nie place z wysyl :>Hehe , z nieba mi spadasz , nie wiedzialem ze Arest obnizyl ceny tego. Wstrzymam sie z zakupem (mam hp 100) , ale nie powiem dlaczego , przekonacie sie niedlugo :D Gdy to bedzie to zacytuje wlasnego posta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Hehe , z nieba mi spadasz , nie wiedzialem ze Arest obnizyl ceny tego. Wstrzymam sie z zakupem (mam hp 100) , ale nie powiem dlaczego , przekonacie sie niedlugo :D Gdy to bedzie to zacytuje wlasnego posta :Dszykuje sie jeszcze jakis spadek cen? czy moze jakies promo? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Test :) Tego jestem cholernie ciekaw. Edytowane 11 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Test :) Tego jestem cholernie ciekaw.w testach http://www.tweaktown.com/reviews/1285/6/pa...ults/index.html wypada swietnie Uwaga morele anulowalo moje zamówieniu- towaru brak radze sie spieszyc bo tego juz prawie nigdzie nie ma choc na stronie morele pisało ze jest dostepne.Powód - towar zszedł bardzo szybko ze wzgledu na promocyjna cene Tego chłodzenie juz nigdzie nie ma :mur: :lol: Edytowane 11 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 dokladnie moje zamowienie rowniez anulowane... powod: brak towaru, ponoc gosc w sklepie mowil, ze bylo ogromne zainteresowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screws Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Mi również wycofano zamówienie ze względu na wyczerpanie asortymentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) towar widmo gdzie zamawialiscie? wiedziałem ze tak bedzie :) Edytowane 11 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) no coz moj niby jest juz na bank zaklepany bo zamowienie status: zrealizowane a co do tamtych no to pewnie cwaniaki wykupily po pare szt i teraz beda na alledrogo opylac... juz sie nie moge doczekac :D Edytowane 11 Lutego 2008 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 no coz moj niby jest juz na bank zaklepany bo zamowienie status: zrealizowane a co do tamtych no to pewnie cwaniaki wykupily po pare szt i teraz beda na alledrogo opylac... juz sie nie moge doczekac :D gdzie zamawiałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 u siebie we wrocu na arest.pl niby maja tam tez opcje wysylki wiec mozesz probowac .. tyle ze tu sam cooler to 37zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Tu jest jeszcze: http://www.pc-media.pl/ Zamowilem juz z dostawa 43zl wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zabije :[ Jeszcze dwa dni temu w KDO mieli 6sztuk tego chłodzenia, ale pomyślałem sobie że zamówię dziś. A tu kurde Triton już nawet nie istnieje na stronie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Tu jest jeszcze: http://www.pc-media.pl/ Zamowilem juz z dostawa 43zl wychodzi... na morele tez pisało ze jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 no ja swojego mam :> w tym sklepie gdzie kupilem tez juz zniknal ze spisu testy dam jutro tyle ze jak coolerow nie ma to jedynie w celach ciekawosktowych -_-" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Kolejny sklep dal znac, ze towaru nie ma, no coz za pozno... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Lipa totalna, moje zamówienie anulowane więc asusa nie będzie a fander już czekał ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja też nie będę miał szybko zniknęły z hurtowni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A to? http://allegro.pl/item308379627__mnostwo_m...oler_s_775.html Co o tym sadzicie? Niestety kolejne moje zamownienie zostalo anulowane, gosc ze sklepu powiedzial, ze taka cena byla bo jeden dostawca mial promocje, towar moze sie pojawi ale raczej na pewno juz nie w takiej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A to? http://allegro.pl/item308379627__mnostwo_m...oler_s_775.html Co o tym sadzicie? sam nie wiem,wyglada solidnie ale to zakup raczej w ciemno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Ale ten wentylator wbudowany troszke mnie odstrasza musze przyznac, znalazlem aukcje na allegro, ze za 440zl 20szt tego chlodzenia ktos sprzedaje, no to moze mala aukcja i razem kupimy? :D Wyjdzie taniej... Na Asusa nie ma juz co liczyc raczej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Ale ten wentylator wbudowany troszke mnie odstrasza musze przyznac, znalazlem aukcje na allegro, ze za 440zl 20szt tego chlodzenia ktos sprzedaje, no to moze mala aukcja i razem kupimy? :D Wyjdzie taniej... Na Asusa nie ma juz co liczyc raczej :( nie zauwazyłem tego wentylatora,pewnie suszara niezła będzie,ja w to nie wchodze :) tutaj asus niby dostepny http://www.abcdomu.home.pl/sklep/product_i...oducts_id=13997 Edytowane 12 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A gdzie ta aukcja, ze za 440zl ktos sprzedaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 http://www.abcdomu.home.pl/sklep/product_i...oducts_id=13997 tutaj już niedostępny. Pytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 a w RETURNIE upadli na glowe z cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) A gdzie ta aukcja, ze za 440zl ktos sprzedaje ? Tutaj, jednak cena troszke mi sie pomylila 22szt za 499zl: http://allegro.pl/item306544097_22_miedzia...xima_w_wa_.html @naxt Ponoc pisza, ze cichy, ale jakos boje sie zaryzykowac nawet jednej sztuki juz wole dolozyc do HP-100 czy cos podobnego... Tu jest chyba 5 sztuk, przed chwila bylo 7, tylko cena transporty 20zl :/ http://www.e-buyer.pl/advanced_search_resu...p;x=13&y=13 Edytowane 12 Lutego 2008 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Hehe , z nieba mi spadasz , nie wiedzialem ze Arest obnizyl ceny tego. Wstrzymam sie z zakupem (mam hp 100) , ale nie powiem dlaczego , przekonacie sie niedlugo :D Gdy to bedzie to zacytuje wlasnego posta :D coś jest nie tak z tym Asusem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na1l Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Tritony sa dostepne w hoopla.pl z przesylka 46 zl. Koledze ktory wykupil ostatnia sztuke w Arescie we Wroclawiu to leb urwe jak spotkam w miescie bo polowalem na niego 2 dni a przyszedlem pocalowac klamke ;]. W Arescie nie ma juz ich nawet na liscie produktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Tritony sa dostepne w hoopla.pl z przesylka 46 zl.juz nie <_< Tu jest chyba 5 sztuk, przed chwila bylo 7, tylko cena transporty 20zl :/ http://www.e-buyer.pl/advanced_search_resu...p;x=13&y=13 zamówiłem jedna i zostały 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeżeli ktos mieszka niedaleko Łomzy to w Expercie po 39zl są dostepne od ręki mogę dać namiary na sklep, jesli ktoś zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Wie ktoś jak wydajność tego Asusa ma się do Tacensa Gelus Extreme, bądź Thermalright Si-128 ?? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...