Druss Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Problem jest w tym ze jak chce zainstalowac windowsa z ta karta na pokladzie to instalator sie nie odpala. Mam bios cheepo i najnowszy ecs`a tez probowalem, to samo. Instalowac windowsa moge jednynie z stara karta s3 Trio3D na agp . Po zainstalowaniu windowsa wkladam Geforce`a i wszystko chodzi jak trzeba, odpala sie windows i nic sie nie wiesza. Ale pytanie brzmi jak zrobic zeby z ta karta mozna bylo na tej plycie glownej instalowac windowsa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Odwieczny problem K7S5A i GF4MX440 ... Radze skorzystac z opcji 'Szukaj' :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja też mam to samo co ty nie robiłem jeszcze formatu ale ciekawy jestem co będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...