Aziz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 siema....czy ktos wie gdzie w wawie kupic to dranstwo? moze jakies namiary...(tel) dzienks z gory..Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 http://www.4max.com.pl/index1.htm Następnym razem użyj wyszukiwarki internetowej o ile wiesz o czym mówie ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 http://www.4max.com.pl/index1.htm Następnym razem użyj wyszukiwarki internetowej o ile wiesz o czym mówie ?! Proponuje nauczyc sie magicznej sztuki dokladnego czytania:D W WAWIE znaczy w warszawie a nie w poznaniu czy przez internet. Polecam gielde na batorego wiem ze byly oraz www.pccooler.pl tam jest tez do nich telefon sklep jest na al.Prymas tysiaclecia i obsluguje go wyjatkowo gburowaty kolo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Nie mniej jednak z wyszukiwarki mógłby zkorzystać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 dzienks za odpowiedzi...czytanie ze zrozumieniem to blogoslawienstwo. a tak to nic nie znalazlem poza sklepami internetowymi..pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Bylem kupilem..Byla tylko bardzo mila Pani, ktora dosc zabawnie wchodzi po schodach :P ..fajna...Dzienks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ile dokladnie zaplaciles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 lol Sorki nie widzialem ze jeszcze ktos cos do tgo napisal :P 42.70 ladnie swieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja dalem 31zl ale w bialymstoku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 rozumiem że chodzi o tego coolerka CoolerMaster TLF-R82E1 W komputroniku cena dla detalicznych klientów 36 zł Ponieważ w moim mieście większość sklepów zamiawia towar właśnie w komputroniku to cena w lokalnym sklepie we Włocławku też przewżnie ok. 36zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 w białostockim zeto po 30.70 :> z majkelem 3 wzięliśm jednak warszawa dorga... 45... :/ a świeci bardzo ładnie... Btw w tym czrnym pudełeczku co to je nazdjeciu widać nad wiatraczkiem jest przejścówka 4pin 3 pin.... taka chyba luzem 5 zł kosztuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja we wrocku za 33 zł kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 szkoda ze nie swieca na 7v :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 szkoda ze nie swieca na 7v :( Zrob sobie podwojne zasilanie , jak ja :) Bierzesz molexa , i kawalek kabelka 2 zylowego. odrywasz lekko naklejke, odlutowujesz kabelek zasilajacy diodki i przylutowujesz go do wczesniej przygotowanego odcinka. W molexie podlaczasz zasilanie smigla pod 5 lub 7V (jak wolisz) a zasilanie diod do 12V i finito. Ja tak zrobilem 2 wentyle swiecace :) Cicho smigaja na nizszym V , a swieca tak jak powinny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 jak widac jak sie che to mozna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 tak wlasnie myslalem zeby zrobic ...i chyba tak zrobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wlasnie dzisiaj odebralem 2 sztuki poczta :D efekt mi wieczorem mowe odebral :D, nawet zapomnialem ze to prawie 100zeta :D Ale warto troche pocierpiec zeby byc oswieconym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 czy ja wiem czy to takie oh ah ? mi i tak brakuje konkretnego podswietlenia. dla samego bajeru mozna wstawic ale i tak trzeba wstawic cos mocniejszego jesli sie chce podswietlic bude zreszta juz pisalem to w jakims temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 szkoda ze nie swieca na 7v :( Zrob sobie podwojne zasilanie , jak ja :) Bierzesz molexa , i kawalek kabelka 2 zylowego. odrywasz lekko naklejke, odlutowujesz kabelek zasilajacy diodki i przylutowujesz go do wczesniej przygotowanego odcinka. W molexie podlaczasz zasilanie smigla pod 5 lub 7V (jak wolisz) a zasilanie diod do 12V i finito. Ja tak zrobilem 2 wentyle swiecace :) Cicho smigaja na nizszym V , a swieca tak jak powinny 8) Kurna a ja się głowiłem jak to zrobić z moim evercoolerem :) Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 czy ja wiem czy to takie oh ah ? mi i tak brakuje konkretnego podswietlenia. dla samego bajeru mozna wstawic ale i tak trzeba wstawic cos mocniejszego jesli sie chce podswietlic bude zreszta juz pisalem to w jakims temacie :P A no racja- jak chcesz miec latarke zamiast kompa, i swiecic w dzien, to wstaw ze dwie katodey/neony. Ja chce miec delikatma poswaite, ktora nie oswietla pokoju, tylko wnetrze komputera(tylko w nocy), i do tego mi sie swietnie nadaja Coolery. Poza tym- oprocz samego swiecenia to przeciez chldzi sprzet nieco, nieprawdaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 aRoo"] czy ja wiem czy to takie oh ah ? mi i tak brakuje konkretnego podswietlenia. dla samego bajeru mozna wstawic ale i tak trzeba wstawic cos mocniejszego jesli sie chce podswietlic bude zreszta juz pisalem to w jakims temacie :P [....] Poza tym- oprocz samego swiecenia to przeciez chldzi sprzet nieco, nieprawdaz? Niektorzy czasem o tym zapominaja :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 od czego jest fanbus :P zawsze mozesz wylaczyc te mocniejsze swiatlo i zostawic tou delikatnou poswiate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 szkoda ze nie swieca na 7v :( Zrob sobie podwojne zasilanie , jak ja :) Bierzesz molexa , i kawalek kabelka 2 zylowego. odrywasz lekko naklejke, odlutowujesz kabelek zasilajacy diodki i przylutowujesz go do wczesniej przygotowanego odcinka. W molexie podlaczasz zasilanie smigla pod 5 lub 7V (jak wolisz) a zasilanie diod do 12V i finito. Ja tak zrobilem 2 wentyle swiecace :) Cicho smigaja na nizszym V , a swieca tak jak powinny 8) Mam pytanko - nie trzeba dac jakichs dodatkowych rezystorow, by diody sie nie spalily? Bo nie wiem, czy prad nie przechodzi rownoolegle przez silnik a potem przez diody - natezenie nizsze. Poza tym czy trzeba odlutowywac oba kable od diod (bo jeden jest wspolnie przymocowany z kablem zasilajacym calosc) czy wystarczy odlutowac ten, co jest przylutowany "samotnie". Jak tak, to pod co go wtedy podpiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mam pytanko - nie trzeba dac jakichs dodatkowych rezystorow, by diody sie nie spalily? Bo nie wiem, czy prad nie przechodzi rownoolegle przez silnik a potem przez diody - natezenie nizsze. Poza tym czy trzeba odlutowywac oba kable od diod (bo jeden jest wspolnie przymocowany z kablem zasilajacym calosc) czy wystarczy odlutowac ten, co jest przylutowany "samotnie". Jak tak, to pod co go wtedy podpiac? Nie trzeba żadnych dodatkowych rezystorów. Odlutuj jedynie (+) czyli ten samotny, mase zostaw na miejscu. Wtedy ten odlutowany do +12V, czyli żółty kabel w molexie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czyli tak - czarny to masa, czerwony to +5V a żółty +12V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Czyli tak - czarny to masa, czerwony to +5V a żółty +12V? W molexie tak :!: Ale w wentylatorze czerowny 12+, czarny 0(masa), żółty sensor :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 No oczywiscie 8) Ale po odpowiedniej przerobce czerwony moze byc 5V, czarny masa a zolty 12V (do diod). Albo mozna puscic na 7V - czerwony 12V czarny 5V a zolty rownolegle z czerwonym na 12V (dot. kolorkow na wiatraku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...