mefisto21 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 siemka:] Mam modem ZXDSL 852 jak by ktoś pytał:] Gdy włączę net ,to widze ze w 3dmarku mam o 500pk mniej a gdy jeszcze zaczne coś sciągać np: programami torrentowymi ,rapidowymi to jest jeszcze gorzej i mam o 1000pk mniej w 3dmarku:[ Może mam za słaby komputer lub ten modem obciąża tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 jeśli jesteś choć troszkę inteligentny odpowiedzieć powinieneś sobie sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Prawie kazdy klient torrenta generuje dość duze uzycie cpu, wiec dlatego wynik 3dmarka jest nizszy - to normalne, jeszcze przy tak slabym CPU jaki masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...