Gregor1230 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Wciąga wciąga , jako fan poraz pierwszy nie będę bronił crysisa!! Wciąga nawet bardziej z tego względu, że full details i nic nie kombinuję tylko gram z prędkością 140 fps . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 panowie ,problem z dźwiękiem zaobserwowałem . po prostu dźwięki mam podwójne i trzaski. wnerw mnie bierze,czy ktos miał podobny problem i go rozwiązał .giereczka zakupiona a tu taki suprajs. audigy se z modem na xfi-stery. normalne tez nie fungują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Chyba się starzeję, bo gra nie zrobiła na mnie prawie żadnego wrażenia. Jest zdecydowanie za jasno żebym się bał a wygląd potworów przyprawia mnie o śmiech. Porównywanie tej gry do Event Horizon to jakieś nieporozumienie. Przecież to zupełnie nie ten klimat. Ale grafika i widoki naprawdę ładne. Pomyslmy. Daleko w kosmosie...statek kosmiczny...duzo krwi... walka o przetrwanie... hmmm no tak rzeczywiscie nie te klimaty ;) Czy ja pisalem, ze to kalka EH? A co do starzenia to ja mam to samo. Ostatnia gre, ktora przeszedlem dosc szybko zaraz po wydaniu byl HL2:EP2. W reszte pogralem 10min i wiecej nie odpalilem. Dobrze, ze sa simy, bo bym chyba kupil sobie lapa ;) Powracajac do DS to mysle ,ze gra zasluguje na wyroznienie, bo mimo, ze wywodzi sie prosto z konsol (widok i sterowanie) to na tle ostatnich produkcji jest czyms niespotykanym. Edytowane 30 Października 2008 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 w cold fear tez byl taki widok. a nie byla to gra na konsole o ile dobrze pamietam. nalezy tez dodac, ze to nie jest tpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Chyba jednak była na PS2. Z tym dźwiękiem też tak pare razy mi się zdarzyło i miałem zniekształcone dźwięki. Wina leży chyba w sterach. Edytowane 30 Października 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Uff skończyłem ;) To chyba mój czwarty lub piąty tytuł, który ukończyłem w tym roku... Mało która gra jest mnie jeszcze w stanie zatrzymać na dłużej, a tu jednak miłe zaskoczenie. Grało się naprawdę przyjemnie i płynnie w 1600x1200, detale max. Wyglądało to wszytko bardzo przyjemnie dla oka, a zwłaszcza design pokładów. Klimat pierwsza klasa. Ciekawe zakończenie :] Tak jak ktoś już pisał gra nie jest może bardzo straszna, ale to akurat dla mnie plus bo nie lubię się bać (za bardzo) przed kompem xD Zdecydowanie jedna z ciekawszych obecnie gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Pytanko do dych którzy skończyli. Jak wiadomo można nosić przy sobie tylko 4 bronie. Które polecacie? Starczy power nodes by zupgrade'ować wszystkie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 witajcie mam problem z przejściem tej bardzo dobrej gry mianowicie nie wiem obejść martwego gościa w wielkim inkubatorze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 uzyj super mocy na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Tzn jak użyć tej super mocy jakaś kombinacja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) namierzasz to i stazą czy tym drugim .powinno się przesunąć Edytowane 1 Listopada 2008 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Panowie mam problem w 7 misji jest zadanie odpalenia asteroidy ale gdy na nią skacze i próbuje odpalić ładunek obracające się kręgi kończą mój udział w grze może są jakieś sposoby jakieś kruczki może coś trzeba zrobić przed wskoczeniem na asteroidę bo tam jest za mało czasu żeby wykonać to zadanie tak mi sie wydaje PORADZCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Panowie mam problem w 7 misji jest zadanie odpalenia asteroidy ale gdy na nią skacze i próbuje odpalić ładunek obracające się kręgi kończą mój udział w grze może są jakieś sposoby jakieś kruczki może coś trzeba zrobić przed wskoczeniem na asteroidę bo tam jest za mało czasu żeby wykonać to zadanie tak mi sie wydaje PORADZCIE Trzeba przejść na tył asteroidy. W próżnię. Wszystko pokazane na youtube jak coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzięki Fonzi oglądałem już fragmenty na youtube coś tam wymyśle pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Pytanko do dych którzy skończyli. Jak wiadomo można nosić przy sobie tylko 4 bronie. Które polecacie? Starczy power nodes by zupgrade'ować wszystkie?Nie starczy. Moje typy: Z broni: piła-rozpruwacz, piła plazmowa, laser stykowy (tylko na boss'ów i na dystans - ale jak już jest potrzebny, to BARDZO pomaga), strzelba - świetna do zwalania z nóg szarżujące tłumy. Upgrade: staza pod kątem mniejszego zużycia energii i piłę plazmową. Edytowane 1 Listopada 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Z filmików,które widziałem jestem pewien ,że sam klimat tej gry idealnie trafi w me gusta ale zanim kupie to musze wiedzieć jak jest z poziomem trudności w tej grze? Ostatnio większość gier mnie dobija pod tym względem :sad:. Dla mnie gra jest przedewszystkim po to aby w nią grać a nie po to aby się na nią tylko patrzyć a grać tzn wkładac dużo wysiłku ze swej strony w pokonywanie kolejnych przeszkód i czerpać satysfakcje właśnie z tego . Czy ta gra stanowi miejscami duże wyzwanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 gram na srednim i musze powiedziec, ze nie jest ciezko. w porownaniu do innych gier, w ktorych ten poziom trudnosci bylby masakryczny. jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 A ile jest poziomów trudności? Może na wyższym niż średni jest duzo trudniej :) . Chyba już nigdy nie zrobią tak trudnej gry jak np w podobnym klimacie genialne AVP2 w trybie dla marines :-| o AVP1 już nawet nie będe wspominał. Teraz robi się gry prawie tylko dla niedzielnych graczy i niestety dotyczy to wszystkich gatunków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Z filmików,które widziałem jestem pewien ,że sam klimat tej gry idealnie trafi w me gusta ale zanim kupie to musze wiedzieć jak jest z poziomem trudności w tej grze? Ostatnio większość gier mnie dobija pod tym względem :sad:. Dla mnie gra jest przedewszystkim po to aby w nią grać a nie po to aby się na nią tylko patrzyć a grać tzn wkładac dużo wysiłku ze swej strony w pokonywanie kolejnych przeszkód i czerpać satysfakcje właśnie z tego . Czy ta gra stanowi miejscami duże wyzwanie ? ja gram na średnim i w paru miejscach musiałem się sporo namęczyć. nie jestem zaś niedzielnym graczem, ale może to dlatego że grając na PC używam kontrolera do XBOX i nie mam wspomagania sterowania. ogólnie gra miejscami jest przewidywalna, przez co staje się łatwiejsza :) z drugiej strony bywają momenty że brakuje energii i amunicji i jest trudniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 A ile jest poziomów trudności?3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Poziomów jest 4. Po skończeniu gry dostajemy bonus: poziom "niemożliwy" cokolwiek to znaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryfmz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Kamera w tej grze to pomyłka. Jak dla mnie ta gra jest niegrywalna, z powodu braku możliwości przypisania poruszania sie klawiszami kierunkowymi. Nikt nie zmusi mnie do grania na wasd :lol2: Nawet jakby ta gra miała w sobie więcej miodu niż Wiedźmin, Mass Effect i stalker razem wzięte, nawet gdyby nie pozwolono mi grać w inne gry to nie ruszę jej nawet:P(dużo tego nawet:) ) przez kij od szczotki. Ktoś musiałby przystawić mi broń do skroni żebym przeszedł to na wasd'zie :wink: Następna niegrywalna gra od EA. Jak mi zrobią to samo w Mirror's Edge to ich pochlastam. <_< Edytowane 2 Listopada 2008 przez gryfmz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Kamera w tej grze to pomyłka. Jak dla mnie ta gra jest niegrywalna, z powodu braku możliwości przypisania poruszania sie klawiszami kierunkowymi. Nikt nie zmusi mnie do grania na wasd :lol2:od wczoraj komputer w domu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Kamera w tej grze to pomyłka. Jak dla mnie ta gra jest niegrywalna, z powodu braku możliwości przypisania poruszania sie klawiszami kierunkowymi. Nikt nie zmusi mnie do grania na wasd :lol2: Nawet jakby ta gra miała w sobie więcej miodu niż Wiedźmin, Mass Effect i stalker razem wzięte, nawet gdyby nie pozwolono mi grać w inne gry to nie ruszę jej nawet:P(dużo tego nawet:) ) przez kij od szczotki. Ktoś musiałby przystawić mi broń do skroni żebym przeszedł to na wasd'zie :wink: Następna niegrywalna gra od EA. Jak mi zrobią to samo w Mirror's Edge to ich pochlastam. <_< Heh troche smiesznie nazywac gre, z ocenami na poziomie 9/10, niegrywalna z powodu braku umiejetnosci obsluzenia 4 klawiszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryfmz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 od wczoraj komputer w domu? Od 10 lat :lol2: Przeszedłem wszystkie cod'y ,biologicznego szoka:) wszystko co wypuściło Valve(gram w css regularnie), Mass Effecta, wiedźmaka, stalkera, mafie, trochę też pograłem lara, polatałem tez we freespace i tachionie i wiele innych i wszystko to zaliczyłem na kierunkowych. DS to pierwsza gra, w która nie zagram bo spece z EA chcą mnie zmusić do grania na wasd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) W sumie zapomniałem że niektórzy mają lewe ręce... tzn są leworęczni ^^ - jeśli nie o to chodzi to chłopie zadziwiasz mnie... Z klawiszy kierunkowych korzystałem jak miałem 6lat, ze względu na to że są oznakowane strzałkami . Edytowane 2 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryfmz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Heh troche smiesznie nazywac gre, z ocenami na poziomie 9/10, niegrywalna z powodu braku umiejetnosci obsluzenia 4 klawiszy :lol: Gra mogłaby mieć oceny nawet 11/10, mogłaby być gra stulecia, ale co z tego. Widzisz, ja przyzwyczaiłem się do grania na kierunkowych, i granie na wasd doprowadza mnie do białej gorączki:) W sumie zapomniałem że niektórzy mają lewe ręce... tzn są leworęczni ^^ - jeśli nie o to chodzi to chłopie zadziwiasz mnie... Z klawiszy kierunkowych korzystałem jak miałem 6lat, ze względu na to że są oznakowane strzałkami . Panowie, nie róbcie ze mnie jakiegoś niedorozwiniętego smarkacza :oops: Jestem praworęczny i w gry wyścigowe muszę grac prawą ręką, bo lewą mi nie idzie coś :) Klawirke mam a4tech evolution i wymieniłem kierunkowe klawisze na te gumowane co byly na wasd'zie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 spoko. kazdy ma swoje zboczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Caly swiat sie juz przyzwyczail do WASD, widac zostales sam ;) Nie wiem co masz za problem z tymi klawiszami. Wiecej przyciskow jest w poblizu i rozklad taki sam jak na strzalkach... no chyba ze myszke masz w lewej rece :lol: Edytowane 2 Listopada 2008 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 gryfmz jesli wsad dla Ciebie to taki problem to wydlub kierunkowe wsadz je w miejsce wsad i na odwrot :D nic sie praktycznie nie zmieni ale psychicznie odpoczniesz w koncu wizualnie bedziesz mial kierunkowe na wsadzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...