MariuszDW Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) No nie, no... już bym dzisiaj w to grał, tylko przesyłka nie dotarła. A jutro chyba nie będzie miał kto odebrać... Video Review GameTrailers Review Edytowane 23 Października 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Człowieku....idealna ta wizja.Zawsze chciałem ,aby w tego typu grach było "ich" mniej ale...były ostrzejsze, straszniejsze ,inteligentniejsze -słowem prawdziwe niewychowane i zdradzieckie bestyje :wink: .Chciałbym uczucia ,że lepiej się schować niż szukać stworów i punktów nabić.Obawiam się jednak ,że to nie służy interesom -takie podejście do gier jak wspominasz.Zresztą zaraz by kwękano ,że "wieje nudą i pusto coś" :wink: .Ciekawe czy główny hero zdejmie nakrycie głowy choć na moment hehe...IMHO dobra gra o gestym jak syrop klimacie by sie swietnie sprzedala. Jest jednak jedno ale: takie podejscie do przeciwnikow mogfloby spowodowac, ze: 1. gra zmienilaby sie w radykalna skradanke, w ktorej najmniejszy blad konczylby sie wczytaniem save'a 2. zbytnie "dopakowanie" przeciwnikow mogloby doprowadzic do zatykania sie gracza na walkach nie do wygrania, co moze byc frustrujace. Ale jesli zrobi sie to dobrze, i bedzie to mialo dobry klimat i fabule, to iMHO sukces murowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) Kamera jest straszna!! Edit: Dziś już kamera nie przeszkadza - kwestia paru minutek i można się przyzwyczaić. Edytowane 25 Października 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) Gra jest świetna przynajmniej początek który do tej pory przeszedłem. Na razie jedyną wadą tej gry po jakimś czasie do zaakceptowania jest działanie swobodnej kamery. Jest to dziedzictwo z konsoli gdzie padem pewnie sterowało się wyśmienicie jednak na PC mamy wrażenie że obraz nie nadąża za naszymi ruchami. Tak jak jednak powiedziałem nie jest to aż tak wielka wada i po pewnym czasie można się przyzwyczaić. Ja zwiększyłem też czułość myszy aby szybciej obracać kamerą. Dużym plusem jest to że gra naprawdę szybko się ładuje. Kiedy zostanie ci mało energii nasz bohater wydaje fajne dźwięki przez swój hełm sygnalizując swoją słabą formę, coś jak Vader na zadyszce. P.S. Z tą kamerą jest tak że na konsoli jeśli ją obracałeś to bohater skręcał w danym kierunku natomiast na PC sterujemy WSAD a obracamy kamerą myszką czyli wykonujemy te rzeczy oddzielnie i czasami można się zakręcić. Jak dla mnie to najlepsza gra roku choć nie grałem we wszystkie tytuły choćby Mass Effect. Edytowane 25 Października 2008 przez Keniger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) Dead Space Downfall czyżby filmik na podstawie gry ?? Edytowane 25 Października 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Dead Space Downfall czyżby filmik na podstawie gry ?? http://www.gametrailers.com/player/34613.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 To jest film przedstawiający historię sprzed gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Właśnie odpaliłem grę. Jee... :D Przy włącznej synchronizacji fpsy blokują się na 30 i strasznie laguje myszka/kamera. Po wyłączeniu jest całkiem OK. Narazie jakoś nie jest strasznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Fajny framerate :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Przy włącznej synchronizacji fpsy blokują się na 30 i strasznie laguje myszka/kamera. Po wyłączeniu jest całkiem OK. Nie no a ja do 5 rozdziału doszedłem grając na 42 FPS'ach. Po zmianie Vsync gra skoczyła na wyższy level bo i sterowanie się poprawiło i celowanie czyli przyjemność z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Gra jest świetna :D Kilka moich screenów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 jak wymienic ten cholerny TRAM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "ODP" Użyć stazy na uszkodzonym wysięgniku i pobiec szybko do panelu sterowania Edytowane 25 Października 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 dzieki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 przeczytalem pochlebna recenzje na grach online i po ogladnieciu paru gameplayow jestem pozytywnie nastawiony na produkcje mimo ,ze nie przepadam za horrorami i tego typu grami.w tygodniu mam nadzieje ze 4850 dojdzie to sprawie sobie gierke.jak sie prezentuja wymagania i jak stoi wogole szata graficzna bo wydaje mi sie ,ze jest na przyzwoitym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 No ładnie prawie 8 godzin na liczniku już mam. Mam nadzieję że jeszcze akcja będzie się ciągnąć i ciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Robię drugi rozdział i narazie to żaden horror. Ładnie to wszystko zmajstrowane, więc narazie jestem uprzejmie zainteresowany, ale spodziewałem się większych emocji. Wymagania, jak "na dziś" są niskie. No moich screenach widać fpsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 dzwieki robia wrazenie. tu jestem zaskoczony bardzo mile. ludzie mowia, ze to tytul roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 oj cos widze ze w koncu minie mi wczesno jessienne znuzenie grami bo jak do tej pory wszystko co kupilem odstawialem po 2 dniach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 ludzie mowia, ze to tytul roku :) Który należy nieformalnie już do GTA IV? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 oj cos widze ze w koncu minie mi wczesno jessienne znuzenie grami bo jak do tej pory wszystko co kupilem odstawialem po 2 dniach :Djak sie dobrze wkrecisz to to tez odstawisz po dwoch dniach. watpie zeby bylo wiecej niz 10h grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Dead Space Downfall czyżby filmik na podstawie gry ?? Niezła rzeźnia. Nakręca dobrze. Jutro zamawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Który należy nieformalnie już do GTA IV? :wink:z tym ze GTA jeszcze nie zostalo wydane :) o i kazdy ma swoje priorytety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelis Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 przeczytalem pochlebna recenzje na grach online i po ogladnieciu paru gameplayow jestem pozytywnie nastawiony na produkcje mimo ,ze nie przepadam za horrorami i tego typu grami.w tygodniu mam nadzieje ze 4850 dojdzie to sprawie sobie gierke.jak sie prezentuja wymagania i jak stoi wogole szata graficzna bo wydaje mi sie ,ze jest na przyzwoitym poziomie.Grafika jest swietna. I to mowie ja, grajacy na Compalu (FL90) w rozdzielczosci 1280x800. Jestem dopiero na samym poczatku, ale z wszystkim na max (bez AA) wydaje sie plynne. Z drugiej strony nie bylem jeszcze w srodku poteznej jatki... Co do merytorycznej oceny to wstrzymam sie jeszcze. Dopiero co zaczalem i zobaczymy jak sie akcja rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 z tym ze GTA jeszcze nie zostalo wydane :) o i kazdy ma swoje priorytety Jak to nie :blink: A jak jest z polonizacją w Dead Space? Ujdzie czy unikać ;) ? Jest tylko kinowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 jak sie dobrze wkrecisz to to tez odstawisz po dwoch dniach. watpie zeby bylo wiecej niz 10h grania. widzisz problem lezy w tym ze bia:hh myslalem ze da rade nic znudzilo sie po 2h grania i na sile doszedlem do misji black friday i juz nie tykam tej gry. podobnie z crysis warhead, doszedlem do konca pociagu i tez nie chce mi sie juz w to grac bo wieje dla mnie nuda oO. stalkera cs tez przeszedlem na sile (choc tutaj klimat wrecz mnie zmuszal by grac dalej). wiec mam nadzieje ze tym razem jak usiade przed gra to nie wylacze jej po 2h mowiac boze co za nuda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość efidence Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 O co chodzi jak potwór na mnei wskakuje i pokazuje sie ze mam nacisnąć [E] ? Nie czaje tego, naciskam, trzymam i nic a potem ginę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Odpowiedź" Napierdzielasz w "E" ile wlezie A jak jest z polonizacją w Dead Space? Ujdzie czy unikać ;) ? Jest tylko kinowa? Kinówka. Nawet smacznie, że różne interfejsy holograficzne po polsku. Jednak gra dla masowego odbiorcy. Jasno, nie idzie się bać. Ktoś wyskoczy zza winkla to w ryj dostanie i tyle. Jest trochę dobrych scen, szkoda, że wiele z nich widzialem w materiałach promocyjnych. Udźwiękowienie dobre, w ciemnościach to człowiek by się nerwowo rozglądał latarką, a tak to się marnuje. Edytowane 26 Października 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Jednak gra dla masowego odbiorcy. Jasno, nie idzie się bać. Ktoś wyskoczy zza winkla to w ryj dostanie i tyle. Jest trochę dobrych scen, szkoda, że wiele z nich widzialem w materiałach promocyjnych. Udźwiękowienie dobre, w ciemnościach to człowiek by się nerwowo rozglądał latarką, a tak to się marnuje. Mnie bardziej przestraszył twój post bo ludzkiej głupoty boję się najbardziej. Gra ma 12 rozdziałów co powinno starczyć na jakieś 15 godzin gry. Zostały mi do przejścia 2 więc później napiszę ile ich było faktycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Mnie bardziej przestraszył twój post bo ludzkiej głupoty boję się najbardziej.? :| MariuszDW wlasnie konkretnie i rzeczowo sie wypowiedzial, ma cie przeprosic ze ma inne zdanie o grze od ciebie? troche ciach!a kultury ludzie. gierka jest w porzadku ale do klimatu sh2 to jej niestety sporo brakuje. pierwszy i ostatni raz przestraszylem sie jak mi sie trup podniosl z podlogi i zrobil "buuuuuuuuu". od tego momentu od razu wiadomo ktore trupy to alieny, a ktore nie i za bardzo nie ma czego sie bac. Ale i tak polecam bo tytul zacny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...