nadi Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Hej ja i mój brat logujemy sie odzielnie mam win xp i chciałbym mu zablokować możliwość korzystania i jakiegokolwiek przeglądania netu jak mam to zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 win+R gpedit.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 sorki nie łapie mógłbyś dokładnie czy to jest jakiś program nie słyszałem o czymś takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 hehe :> menu start> uruchom> wpisujesz gpedit.msc :-) to jest edytor grup. szablony administracyjne itp. popatrz tez na inne pliki *.msc w katalogu system32 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 wielki dzieki , wsio działa a brat nie ma netu THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 braciszek..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 zaraz zaraz... przeciez wystarcylo bys ty logowal sie na konto z prawami admina a jemu stworzyl konto goscia itp, tam odrazu mozna takie triki stosowac... No ale numer z plikami .msc tez jest niezly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wielki dzieki , wsio działa a brat nie ma netu THXkurde jawne znecanie sie nad bratem jak tak mozna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ty sie nie pytaj jak można tylko odpowiedz na temat cieach cieciu jeden bo tyle sie znasz na kompie co moj pies i tylko posty nabijasz Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 jeju co za typ jeszcze nigdy nieodpowiedział tak jak trzeba a ni nie udzielił sensownej odpowiedzi tylko wali jakies głupoty Pozdrowka dla Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 w co to trzeba wejsc zeby tego neta wylaczyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 tez nie lubie tego typa .......... dopier.dala sie tylko do ludzi, a nic madrego nie potrafi powiedziec [bo nawet jak sie stara cos madrego powiedziec to az zal dupe sciska, ze w ogole zabral glos] DO PIACHU Z NIM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 jeju co za typ jeszcze nigdy nieodpowiedział tak jak trzeba a ni nie udzielił sensownej odpowiedzi tylko wali jakies głupoty Pozdrowka dla Ciebieyhy widac ze jestes BOGIEM bo wszystko wiiesz a o kompie to mam chyba jednak wieksze pojecie od ciebie cieciu bo majac taki problem na forum nie moosialbym sie pytac wiec sie od.epir.dol. odemnie !!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 tez nie lubie tego typa .......... dopier.dala sie tylko do ludzi, a nic madrego nie potrafi powiedziec [bo nawet jak sie stara cos madrego powiedziec to az zal <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sciska, ze w ogole zabral glos] DO PIACHU Z NIM ;) Przepraszam czy to o mnie? Bo nie jest wyjasnione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 nie, o genghiskhan'ie to bylo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 nie, o genghiskhan'ie to bylo ...spier.da.laj odemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 gen.... tez Cie kocham :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 gen powiem jedno nietylko ja sądze że jesteś lkfshjsflkhgfsjklhgfshgdjlhgdlhdgljh i tak dalej i tak dalej ale jesteś cieć i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...