stranger Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 zainstalowalem mbm5 w zakładce temperatury chce poustawiac jakos sensownie sensory czy ktos moze mi powiedziec czego dotycza oznaczenia winbond 1,2,3 winbond 1,2,3 diode i winbond 1,2,3, 2N3904 jak to poustawiam to jakies nierealne chyba temperatury mi pokazuje, które wziać pod uwage??? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Hmm, wlasnie to samo teraz poustawialem. Standardowo pierwszy to temp. chipsetu. Ustaw w nim winbond 1. Drugi to procesor i ustaw winbond 2 diode. Nie moge ustawic natomiast temp. HDD. W speedfanie mi odczytuje a w MBM5 nie umiem ustawic. I mam w zwiazku z tym programem pytanie. Jak zrobic zapis napiec w postaci wykresu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 sluchaj ale u mnie winbond 2 a nie winbond 2 diode to temp proca bo porównywałem z speedfanie własnie za cholere nie wiem jak ustawic temp hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 w glownych ustawieniach pod koniec jest cos takiego zeby wykryl czujnik temp w dysku (trza restart mbm zrobic) i wtedy sie pokazuje w liscie sensorow na poczatku lub na koncu nowy sensor stXXXXX (dysk b4) jak to sobie ustawisz to wtedy masz temp z dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 dzieki, dzieki panie bracie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Zaraz po napisaniu poprzedniego posta zaczalem grzebac i znalazlem ta funkcje. Rzeczywiscie wymagalo to restartu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 that's working :-) jaka macie temp hdd ja mam 42 prawie zawsze tyle ile proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...