ZONK000 OC Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam Coś takiego jest, zawsze wszystko ściągało sie OK i było elegancko a teraz dałem do ściągania torrent który waży 4,62GB i ściąga sie na pełnej prędkości na jaką mi pozwala net (512kb). Na dole pisze ogólnie ściągnięto 6,5GB a przy torrencie pisze że ukończono 787MB (16%) - ściąga sie elegancko ale normalnie jakby to szło w powietrze co sie ściąga i pytam was o co chodzi. Aha i proszę nie pisać "weź sobie zainstaluj bitcomet, utorrent, azureus Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Weź sobie zainstaluj utorrent. Problemy w hashowaniu? Edytowane 11 Lutego 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Aha i proszę nie pisać "weź sobie zainstaluj bitcomet, utorrent, azureus" :D kurde :D miałem to wszystko i ten mi zasysa elegancko, tylko teraz mi jakiś myczek powstał ale myśle że cosik z tym da sie zrobić prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 No to wywal tego torrenta, wrzuć ponownie do tej samej lokalizacji gdzie ściagałeś wcześniej i odpal hashowanie, może pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...