janekwisniewskipadl Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 ostatnio jak czytalem pol roku temu niepokonany byl scythe mugen / infinity. Jak jest teraz? Widze jakies zigzag modele scytha ^^ dobre to? lepsze? co jest teraz najlepsze? bo nie wiem co kupic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Pod jakim względem najlepsze? Najwydajniejsze? W tej cenie Ultra120A + wentylator lub Noctua NH-U12P. Pierwsze słyszę, żeby rok temu Scythe Infinity było niepokonane, aczkolwiek niewątpliwie wielu forumowych znawców tak sądziło. Edytowane 11 Lutego 2008 przez Labovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 To mnie zbiles teraz z tropu, ale czy zaraz najcichsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Co do głosności to zalezne to jest od wyboru wentylatora. Według mnie dalej liderem jest Thermalright Ultra120 + Fander, S-Flex itp. Edytowane 14 Lutego 2008 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 ok dzieki za pomoc :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...