jonathan Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem zakupu telefonu Na poczatku zastanawialem sie nad SE P1i i K850. Jednakze K850 zdyskwalifikowal dotykowy ekran, ktory wydaje mi sie malo wygodny. P1i caly czas jest dla mnie zagadka. Obawiam sie lekko klawiatury (2 litery na klawiszu), nie wiem jak ona funkcjonuje. Szukajac po stronkach wpadl mi w oko Samsung G800. Mam zaufanie do tej firmy, na dodatek telefonik podoba mi sie wizualnie, HSDPA 7.2Mbps, spory ekran. Uzywal z Was ktos tego fonika?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) http://www.centrumse.pl/index.php?option=c...view&id=619 test p1i miałem parę dni ale odstraszyła mnie wielkość tak jak nokii n95 i zostaje przy 8800 sirocco co do 800 to słyszałem ze poprawili baterie , no i tel całkiem landy jak na ostatnie samsungi Edytowane 14 Lutego 2008 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 No wlasnie. Podoba mi sie jego design. Jezeli pracuje jeszcze jako modem GSM to jest juz moj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g2tech Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Telefonik bardzo ciekawy ale niestety nie ma wi-fi. A kupować "dzisiaj" telefon powyżej 1000zł bez wi-fi to jak dla mnie głupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) A jaki ten fonik ma system operacyjny? ;] jonathan nie zastanawiales sie nad E65? Design i wykonanie bez zarzutu, do tego symbian, wifi i wszystko za cene ~800PLN. No chyba, ze na aparacie Ci zalezy, bo Nokia ma tylko 2mpx. Edytowane 24 Lutego 2008 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Santi Mi wystarczy napis "NOKIA" by nie kupic juz telefonu. Nie pytaj dlaczego ;] g2tech na co mi wi-fi w telefonie?? Wi-fi to mam w lapku a tam gdzie go nie mam, to ten telefon ma mi zapewnic dostep do neciku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 g2tech na co mi wi-fi w telefonie?? Wi-fi to mam w lapku a tam gdzie go nie mam, to ten telefon ma mi zapewnic dostep do neciku ;]wlasnie moze mi ktos wytlumaczyc co jest takiego szcegolnego w telefonie z wifi i czy to na prawde są wymierne kożyści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Każdy ma swoje racje. Ja pomimo małego ekranu cieszę się, że mam szybki dostęp do poczty i domu maklerskiego. Noszę przy sobie wystarczająco dużo papierów do pracy, żeby brać jeszcze laptopa (15,4"). A czy korzyści są wymierne, to niech każdy sam oceni swoje potrzeby mając na uwadze często prowizoryczny internet na telefonie. Ale jak najbardziej się zgadzam, że wydawać >1k na telefon bez wi-fi, to nieszczególnie mądre (z mojego punktu widzenia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g2tech Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 No właśnie, szybki dostęp do poczty, komunikatora, czy przeglądanie stron zwłaszcza przez Opera Mini jest też wbrew pozorom wygodne no i w końcu voip. Oczywiście do tego wszystkiego przydaje się system ale i w javie jest coraz więcej ciekawych aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...