Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem zakupu telefonu

Na poczatku zastanawialem sie nad SE P1i i K850. Jednakze K850 zdyskwalifikowal dotykowy ekran, ktory wydaje mi sie malo wygodny. P1i caly czas jest dla mnie zagadka. Obawiam sie lekko klawiatury (2 litery na klawiszu), nie wiem jak ona funkcjonuje.

Szukajac po stronkach wpadl mi w oko Samsung G800. Mam zaufanie do tej firmy, na dodatek telefonik podoba mi sie wizualnie, HSDPA 7.2Mbps, spory ekran.

Uzywal z Was ktos tego fonika??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.centrumse.pl/index.php?option=c...view&id=619

test p1i miałem parę dni ale odstraszyła mnie wielkość tak jak nokii n95 i zostaje przy 8800 sirocco

co do 800 to słyszałem ze poprawili baterie , no i tel całkiem landy jak na ostatnie samsungi

Edytowane przez Rav85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki ten fonik ma system operacyjny? ;]

jonathan nie zastanawiales sie nad E65? Design i wykonanie bez zarzutu, do tego symbian, wifi i wszystko za cene ~800PLN. No chyba, ze na aparacie Ci zalezy, bo Nokia ma tylko 2mpx.

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma swoje racje. Ja pomimo małego ekranu cieszę się, że mam szybki dostęp do poczty i domu maklerskiego. Noszę przy sobie wystarczająco dużo papierów do pracy, żeby brać jeszcze laptopa (15,4").

A czy korzyści są wymierne, to niech każdy sam oceni swoje potrzeby mając na uwadze często prowizoryczny internet na telefonie.

Ale jak najbardziej się zgadzam, że wydawać >1k na telefon bez wi-fi, to nieszczególnie mądre (z mojego punktu widzenia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, szybki dostęp do poczty, komunikatora, czy przeglądanie stron zwłaszcza przez Opera Mini jest też wbrew pozorom wygodne no i w końcu voip. Oczywiście do tego wszystkiego przydaje się system ale i w javie jest coraz więcej ciekawych aplikacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi