Oskaliber Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Mam pytanie jak to jest z terminem wysylania odpowiedzi do konkursu Feser & Cooling.pl, bo 'do 11 lutego' może być różnie rozumiane, jest to z 11 lutym włącznie, czy 10 luty to ostatni dzien? Wyslalem odpowiedzi wczoraj okolo 23 i nie wiem czy zostana zaakceptowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 wyniki już są na głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 i znow nic nie wygralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooCash Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 juhu kalendarz i dlugopis wygralem :):):) drobna rzecz a jak cieszy :D to sam fakt ze cos sie wygralo jest taki pocieszny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 @VooCash Doskonale rozumiem o czym mowisz tez wygralem a ciesze sie jak dziecko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 i znow nic nie wygralem :P +1 Peszek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Chcecie za 5zł nagrode pocieszenie, że nic nie wygraliście :P ? Wala mi sie nówka smycz cooling.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 ;( Nic nie wygrałem... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 hah wygrałem ;] pierwszy raz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Gdzie Wy widzicie te wyniki? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Gdzie Wy widzicie te wyniki? :blink: http://www.purepc.pl/konkurs_cooling_pl_i_feser Grzesiu, w jaki sposob odbyło się losowanie :lol: ? btw niedlugo na allegro pojawi sie sporo czarnych i niebieskich feserów :lol: Edytowane 12 Lutego 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Nosz kurde nie ma żadnych wymienionych nicków pod tym linkiem :blink: Moge wybrać odpowiedzi tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Miejsca 1-5 Maciaty wozaq misiom1 sprocket GURU500 Miejsca 6-10 ExEq $cREw$ pomidorr ula_wsc paweł.s Nagrody pocieszenia dla 10 osób Cyna58 VooCash boris_dime osa512 zadzior misiany krychaa MandraX asiakalek Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Przydałoby się info, które odpowiedzi byly poprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Yeah :D hehe :) wygrałem płyn, teraz mam motywację by zacząć składać WC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A tak liczyłem na kalendarz :E bo akurat by się przydał... No ale cóż, narazie bilans nagród dalej zatrzymał się na książce, kasku, PSU od Evera oraz UPS'ie (również od Evera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 I znowu nie wygrałem :cry: Kiedy kolejny konkurs? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Jakby nagród było więcej niż startujących, to przy moim szczęściu i tak bym nie wygrał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Wszystkim biorącym udział w konkursie serdecznie dziękujemy. Zwycięzcom oczywiście gratulujemy a pozostałych zachęcamy do śledzenia PurePC w poszukiwaniu kolejnych konkursów (już wkrótce taki jeden z pewnej okazji ;). PS. Szanse na wygraną w tym konkursie były naprawdę bardzo duże (nie, nie mogę dokładnie powiedzieć, ale duże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Wieksze niz 6 w lotka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Wieksze niz 6 w lotka ;]A nawet niższych trafień. I nie trzeba moknąć w drodze do koleORT: ORT: ORT: ktury. Ani płacić podatku od nieznajomości probabilistyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 kurde no, raz w zyciu mi sie cos udalo =D @marco: dostales maila z danymi, bo mi poczta szwankuje? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Marco - to powiedz przy okazji, czy jak wyslalem zgloszenie 11 lutego o 23, to czy bralo udzial w losowaniu? I ktore odpowiedzi byly poprawne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 1) Tak maile dotarły, nie wysyłam indywidualnych potwierdzeń 2) do 11 lutego oznacza do końca 11 lutego. Czyli zgłoszenia przysłane 11 lutego były brane pod uwagę. Zgłoszenia przysłane 12 lutego nie. 3) Prawidłowe odpowiedzi to: a, d, c, NOT NULL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiakalek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 dziekuje Sierotce Marysi za szczesliwe losowanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooCash Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 @marco a mozesz zdradzic ile osob bralo udzial w konkursie? i ile z tego grona poprawnie odpowiedzialo na pytania ? :D czekam na moj kalendarz znieciepriwiony hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Haha :D Będę miał kalendarz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 @marco a mozesz zdradzic ile osob bralo udzial w konkursie? i ile z tego grona poprawnie odpowiedzialo na pytania ? :D Zacytuje sam siebie: "PS. Szanse na wygraną w tym konkursie były naprawdę bardzo duże (nie, nie mogę dokładnie powiedzieć, ale duże" Teraz pytanie kontrolne: jakie dane są potrzebne do obliczenia prawdopodobieństwa wygranej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooCash Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 dokladnie te ktorych nie podasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 3) Prawidłowe odpowiedzi to: a, d, c, NOT NULL ;) Żebym to ja jeszcze pamiętał, które to byly a,b,c. Powinniscie podac prawidlowe odpowiedzi razem z pytaniami w newsie tym gdzie podaliscie zwyciezcow, zeby kazdy mogl sobie sprawdzic, a nie tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...