q8ic Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Potrzebujemy kupić coś o mniej więcej tych parametrach: http://www.allegro.pl/item307962265_einhel...y_6v12v24v.html Niestety nie wiem jakie marki brać pod uwagę a jakie omijać. Stosowane będzie przy wolnossących silnikach diesla do 6 tłoków i 6 litrów pojemności. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie pomogę Ci za bardzo, ale mój ojciec zajmuje się nieraz naprawami takiego sprzętu i właśnie bardzo często widzę sprzęt marki Einhell, więc oczywiście chciałbym Ci ją serdecznie odradzić 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 To już coś ;D Jeszcze nie kupiłem - jutro sie wybieram do Wrocka to obejrzę co tam mają po tych praktikerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 sprzęt marki Einhell, więc oczywiście chciałbym Ci ją serdecznie odradzić 8OPotwierdzam. Mam i nie jest to żadna rewelacja 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 W praktikerze nic ciekawego - przede wszystkim za mały amperaż i brak rozruchu - sprzęt w ogóle nie opisany po Polsku - mógłbym ich za to pod**$** [; Gdzie można znaleźć większy wybór tego typu narzędzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...