mar_cin Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) no nie zdradzajac fabuły podobno wywala po przejęciu w posiadanie statku kosm. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "klik" " works until the citadel chapter is complete afterwards it freezes when trying to access the galaxy map. " (mam nadzieje,ze to nie taki problem jak byl z AC) Edytowane 30 Maja 2008 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 no nie zdradzajac fabuły podobno wywala po przejęciu w posiadanie statku kosm. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "klik" " works until the citadel chapter is complete afterwards it freezes when trying to access the galaxy map. " (mam nadzieje,ze to nie taki problem jak byl z AC)wlasnie zdradziles ze uzywasz wersji ... niekoniecznie pudelkowej ze tak to ujme. fajnie patrzec jak na pure pc dzien/dwa po release na torrentach wszyscy juz maja oryginaly ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Sorki, ale od kiedy to cytat z (zapewne) jakiegos forum dowdzi, ze ktos w ogole dana gre posiada? ;) fajnie patrzec jak na pure pc dzien/dwa po release na torrentach wszyscy juz maja oryginaly ...Taa... wszyscy milosnicy Direct2Drive widze <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Taa... wszyscy milosnicy Direct2Drive widze <_< D2D nie sprzedaje do Polski jak sprawdzalem na kilka dni przed premiera kiedy robili pre-order za 40$. OT- ale na szczescie doszla do mnie paczka z Kotorem 1 & 2 (w dodatku jakas australijska edycja , wiec nie skazona Polskimi napisami :D ) , wiec mam co robic wieczorami w przerwach miedzy nauka i praca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 całkiem przyjemnie wygląda , 1680x1050 8600GT 700/1500 all HIGH bez AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) dopiero co zacząłem zabawę ale gra już mnie zdążyła wciągnąć... bardzo się cieszę ze w koncu mogę w nią pograć...chodzi jak marzenie.. 1600x1200 full detale anizo x16 bez AA około 60/68 klatek na 8800GT Palit 2GB ramu e8400 Vistax32 Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Elviso26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Racuch no niestety, ale chodzi to fatalnie, tez mam 86gt i ten sam bol... :rolleyes: Trzeba pomyslec nad wymiana gpu. ;] No i bez aa to srednio wyglada moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Nie możecie wymusić aa ze sterów ? czy to nic nie daje (w ut3 działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Racuch no niestety, ale chodzi to fatalnie, tez mam 86gt i ten sam bol... :rolleyes: Trzeba pomyslec nad wymiana gpu. ;] No i bez aa to srednio wyglada moim zdaniem. wiesz ten cały FRAPS strasznie mi klaczy podczas robienia screenów, bez niego da się grać i jest na bank około 30FPS cut filmiki i fabuła może wciągnąć na dłużej, nie zdziwię się jeżeli wystartuje do tytułu gry roku. Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 gra bedzie super; jak każdy rpg od Biowara; z screnów widze tez ze grafika jest ładna :) nie wiecie mozę jakich fpsów będę mógł sie spodziewac na Q6600 i hd3870 (nie kreconych) i roz. 1680; I cyz bedę miał w miare płynną rozgrywkę? bo karte mam zalecaną (według benchmarku 41 fps przy CQE 3ghz), ale mój 2,4ghz proc nie ładnie sie prezentuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 gra bedzie super; jak każdy rpg od Biowara; z screnów widze tez ze grafika jest ładna :) nie wiecie mozę jakich fpsów będę mógł sie spodziewac na Q6600 i hd3870 (nie kreconych) i roz. 1680; I cyz bedę miał w miare płynną rozgrywkę? bo karte mam zalecaną (według benchmarku 41 fps przy CQE 3ghz), ale mój 2,4ghz proc nie ładnie sie prezentuje? nie masz sie o co martwic - na takim sprzecie na pewno nawet w duzej rozdzielczosci bedzie w 100% płynnie u mnie na X1950 PRO 512mb smiga na high , 1280x1024 , fsaa2x i aniso 8x ~30 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Może faktycznie...Wygląda całkiem fajnie no i firma wie co robi jak dotąd.Nie czekałem tego tytułu zbytnio(jak często zresztą postkonsolowych) ale chyba będę miał niespodziankę!W ciemno -nie kupię, a tu jak na złość dojarze znajomi nie interesowali się tym tytułem więc nie mam możliwości obejrzeć :sad: .Będzie może demo?Byłoby miło....Na szczęście nie potrzebuję 1600x1200 :razz: .Próbowaliście z tym AA zmieniać nazwę "execa"?Tak było chyba w GoW?Czy w czymś tam -zmieniało się na chyba(chyba) Oblivion.exe czy ten od Rainbow Six LV.I AA odpalało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Panowie :) no bez przesadyzmu ze wam FRAPS chaczy sprzet niedomaga ,szczegolnie grafika :/ Swoja droga jak dla mnie gra strasznie nudna czasami to az przesadnie potrafi zanudzic moze jest to spowodowane tym ze grywam glownie w gry FPP moje rodzynki to Stalker , BF2 i ostatnio Crysis , widac Mass Effect nie jest gra dla mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 jak dla mnie gra jest idealnie zoptymalizowana, na sprzecie jak z siga smiga az milo na 1280x1024 i wszystko doslowanie wszystko na full nie ma zadnych najmniejszych przyciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Grafa jakoś nie powala, ale gra bardzo mi się podoba i nie żałuję że zamówiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Czasami powala, ale to zalezy od miejsca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 modele postaci są bardzo ladne, troche gorzej z otoczeniem i efektami , ale w koncu to RPG i nie ma co narzekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 jak dla mnie gra jest idealnie zoptymalizowana, na sprzecie jak z siga smiga az milo na 1280x1024 i wszystko doslowanie wszystko na full nie ma zadnych najmniejszych przyciec U mnie to samo, w 1024 rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jak dla mnie gra jest kiepska, to nie moje klimaty. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 to , ze to nie twoje klimaty, to nie znaczy ze gra jest kiepska.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) dla tych co jeszcze nie widzieli : Edytowane 4 Czerwca 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 to , ze to nie twoje klimaty, to nie znaczy ze gra jest kiepska.. Napisałem że ''jak dla mnie'' :wink:, dla innych ta gra może być dobra dla mnie jest kiepska, nie podoba mi się ot wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goto Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 mam taką małą (lamerską?) prośbę,dla graczy którzy cieszą sie już ME (ciekawe skad ją mają, skoro w europie jej nawet nie ma :P) zeby zamieścili torchę screenów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 sam se poszukaj, jak taki dociekliwy jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ze sobie ktos pirata sciagnal to znaczy ze co? do ukrzyzowania. Wiec dajcie sobie luzu z tymi postami tego typu. Az kazdy porzadny sie znalazl, jak to sie mowilo "kto bez winy niech pierwszy kamien rzuci" chcialbym tak przefiltrowac kompy tych "porzadnych"..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) http://www.gram.pl/news_6grgJ,6_Sklad_EK_M...i_obnizona.html dosc bogato sie zapowiada - ciekawe jak cena, pewie kolo 200? :huh: Edytowane 4 Czerwca 2008 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://www.gram.pl/news_6grgJ,6_Sklad_EK_M...i_obnizona.html dosc bogato sie zapowiada - ciekawe jak cena, pewie kolo 200? :huh: 200zl za gre na jednego strzala w zyciu bym nie wydal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 200zl za gre na jednego strzala w zyciu bym nie wydal ...nie zapominaj ze ~200 za kolekcjonerke. Zwykla teraz 95 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ale tylko na preordery. ze sobie ktos pirata sciagnal to znaczy ze co?To znaczy, ze jest regulamin forum, ktory okresla pewne kwestie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 200zl za gre na jednego strzala w zyciu bym nie wydal ... To chyba nie grasz na konsolach :) Zreszta nikt nie powiedzial , ze EK bedzie 200 kosztowac tylko tak sobie ludzie dywaguja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...