Gość Pussik Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 W DLC jest też Kasumi. Tego Zaeeda nie lubię, olałem jego prośbę i nie zdobyłem lojalności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotgie69 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler" Mi zginęła Talia mimo że była lojalna i miałem wszystkie ulepszenia bojowe statku (oprócz stacji medycznej) - wysłałem ją do kanałów. I znikneła mi gdzies Miranda (ale nie zauwazyłem kiedy :)) - straciłem jej lojalność po kłótni z JackDowódcą drugiej drużyny był Garrus, osłona - egzekutorka Edytowane 15 Lutego 2010 przez jotgie69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) O, Ciekawe czy u mnie Miranda była wciąż lojalna, bo się obraziła po kłótni z Jack. :P W kanałach ci ... bo może nie w pore śluzy otwierałeś/zamykałeś??? Jack ma coś z Natalie Portman, odrobinę z Angeliny, ale chyba tez z Sigourney Weaver: Z kolei charakter żeńskiej Shepard, to wg mnie połączenie właśnie Sigourney Weaver z Aliens i Sary Connor z serialu Terminator: Kroniki Sary Connor (głównie jeśli chodzi o dialogi - misja najważniejsze, zero emocjonalności). Edytowane 15 Lutego 2010 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suanis Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 A ja mam pytanie odnonie załogi , mam wszystkich oprócz jednej osoby . W katalogu jest jej miejsce pierwsze po lewej . Kto to i gdzie można go odnaleźc . PS. nie byłem jeszcze w omedze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Jak nie byłeś na Omedze, to pewnie na Omedze znajdziesz brakującą duszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 A ja mam pytanie odnonie załogi , mam wszystkich oprócz jednej osoby . W katalogu jest jej miejsce pierwsze po lewej . Kto to i gdzie można go odnaleźc .Pozyskuje się ją podążając głównym wątkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotgie69 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 W kanałach ci ... bo może nie w pore śluzy otwierałeś/zamykałeś??? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler" wysłałem ja do kanałów, czyli wybrałem ją jako technika do otwarcia drzwi. Drzwi otworzyła, otworzyłem wszystkie śluzy na czas, żeby przeszła - zginęła zamykając drzwi. A ja mam pytanie odnonie załogi , mam wszystkich oprócz jednej osoby . W katalogu jest jej miejsce pierwsze po lewej . Kto to i gdzie można go odnaleźc . czyzby to był Legion? Pojawi się, ale nie napiszę nic więcej, tylko tyle żeby zaostrzyć ci apetyt, że jak dla mnie to jeden z najbardziej zaskakujących elementów w grze :) Jak wam się podobał żart EDI? W takim momencie - myśłałem, że padnę ze śmiechu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 A pierwsze miejsce po lewej to nie jest Zaeed z DLC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 O ile dobrze pamiętam to na Zaeeda nie ma "wyznaczonego" miejsca więc nie widać, że kogoś brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Jak nie instalował DLC to jest to Legion, jak zainstalował DLC z Zaeedem, to Zaeed będzie po lewej Legiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Od 9 lutego jest dostępny darmowy DLC - Cerberus Weapon and Armor (nfo). Dopiero teraz się kapnąłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Samara - lojalność" W misji od Samary na jej lojalność zabiliście jej córkę, czy ją? Ja tym razem (druga gra) zabiłem Samare i zastanawiam się czy będą tego jakieś konsekwencje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suanis Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Dzięki chłopaki . Chodziło o legiona :) . Swoją droga bardzo fajny akcent ze strony twórców . Zawsze chciałem miec własnego , no wiecie kogo :D . Mam nadzieję z save-y z me2 w me3 będą bardziej oddziaływac na grę niż te z me 1 . Niestety mam pewnien niedosyt i wrażenie że jedynka była lepsza . Ten poscig za sarenem był pełen zwrotów akcji , niepewnosci . Zakończenie mocno mnie zawodzi wygląda to tak jakby twórcą się po prostu odniechciało w pewnym momencie . A końcowy boss - czy nie mogli wymyslec juz czegos lepszego ? Pomimo że me2 uznac mogę za grę gorszą od pierwowzoru jest to zdecydowanie najlepszy tytuł jaki grałem przez ostatnie 1.5 roku . Pozostaje tylko czekac na me3 i w miedzy czasie podzióbac jakies niedokończone misijki czy pohatrac inne klasy :) . Pozdrawiam fanów Mass effect :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Przez wszystkie te rozmowy, że zakończenie jest ME2 jest gorsze od ME1, byłem mile rozczarowany. Chyba jestem jedyny ale mi się podobało :) I chyba też jeden z nielicznych, który uważa że dwójka jest naprawdę fajna i lepsza od jedynki. Może jestem dziwny, ale przyznam, że mi się naprawdę lepiej grało w dwójkę. ps. i piszę to świeżo po przejściu ME1, które to zrobiłem w ramach oczekiwania na ME2. Edytowane 15 Lutego 2010 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suanis Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ile jest zakończeń w me 2 ? trzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 4 ogolnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Jakie? Bo właściwie każdy z członków może zginac, jeden, dwóćh, trzech. Mogą zostać też co najwyżej postrzeleni. Sami też decydujemy co zrobimy z .. no wiadomo czym. :) Pod koniec gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Raczcie opowiadac zakonczenie w spoilerach, hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "zakonczenia" bo albo wysadzisz albo nie i albo przy tym zginiesz albo przezyjesz, nie wliczlalem do tego sceny przy trumnach bo to wtedy daje nam chyba dodatkowe 3 mozliwosci. a 3 bo shepard ginie dopiero wtedy gdy nikt z druzyny nie przezywa wiec joker i tak stoi przy 11 trumnach. a zakonczenie to ostatnia rozmowa Ilusiv Men'a z shepardem/jokerem Edytowane 16 Lutego 2010 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak w tej grze wymusic AA? W sterowniku wystarczy zeby dzialalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Było o tym pisane kilka stron do tyłu...może być konieczna zmiana nazwy pliku .exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Tali's face revealed: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zepsułem misję lojalnościową Thane'a... :| Niestety nie save'owałem wcześniej... Można jakoś zrobić go teraz lojalnym? Czy już wszystko stracone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 jak miałeś załączone automatyczne zapisywanie to wgraj zapis z początku tego zadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Czyli nie ma na to innej rady? Niestety nie mam save'a sprzed misji bo się już nadpisał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "twarz szeparda" czy to, że nie wyleczę jego twarzy ma jakikolwiek wpływ na rozgrywkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 To raczej tylko estetyczna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Ja gram kobitką i myślę że te blizny dodają uroku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Przez wszystkie te rozmowy, że zakończenie jest ME2 jest gorsze od ME1, byłem mile rozczarowany. Chyba jestem jedyny ale mi się podobało :) I chyba też jeden z nielicznych, który uważa że dwójka jest naprawdę fajna i lepsza od jedynki. Może jestem dziwny, ale przyznam, że mi się naprawdę lepiej grało w dwójkę. ps. i piszę to świeżo po przejściu ME1, które to zrobiłem w ramach oczekiwania na ME2. Przed chwilą skończyłem - 26 godz. gry z małym haczykiem (ale nie przechodziłem wszystkich zadań pobocznych). Samo zakończenie imo jest gorsze niż w jedynce, ale ogólnie grę ocenię lepiej. Większa grywalność przede wszystkim, a to się liczy najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 26h to rzeczywiście nie wiele widziałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...